Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

"Διγλωσσία" για τη Λάρκο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε εχθές σε πολύ μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, η αναδημοσίευση που έγινε από εμάς, από την εφημερίδα Αυγή, επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, της νέας αδειοδότησης που έλαβε η εταιρεία Λάρκο για την εναπόθεση της σκουριάς στον Β. Ευβοϊκό. Αυτό που δημιούργησε μεγάλη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι με το δημοσίευμά της η εφημερίδα επανέρχεται στις θέσεις που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.


 Θέσεις οι οποίες απηχούν απόψεις και θέσεις και των εδώ οικολογικών συλλόγων, οι οποίοι πιθανόν τις έχουν μεταδώσει αυτούσιες στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιας και μέλη τους πρωτοστάτησαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Τα όσα προβλήθηκαν εχθές από την εφημερίδα Αυγή αποτελούν χαρακτηριστικό του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προεκλογικά πολλές από τις θέσεις του απέναντι σε διάφορα ζητήματα τοπικών κοινωνιών είτε τις στρογγύλεψε είτε τις κάλυψε μιας και οι δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών του για ζητήματα της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν εντελώς διαφορετικές και σε άλλο μήκος κύματος.
Παρά το γεγονός ότι στο δημοσίευμα αναφέρονται μεγάλες αλήθειες, αυτό που ενόχλησε ήταν αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή άλλα λέγονταν και άλλα υπήρχαν ως δεδομένα στην εταιρεία στο συγκεκριμένο κόμμα. Αποδεικνύοντας σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας ότι η πολιτική του συγκεκριμένου κόμματος ήταν καθαρά ευκαιριακή απέναντι σε ζητήματα μεγάλα όπως το συγκεκριμένο.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα, όπως είναι της Λάρκο, και το οποίο αποτελεί ζήτημα μεγάλης σημασίας για το Δήμο μας, μιας και στην εταιρεία απασχολούνται 255 εργαζόμενοι από την περιοχή μας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκτήσει συγκεκριμένη πολιτική θέση. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υιοθετεί, γιατί περί αυτού πρόκειται, θέσεις και απόψεις ακόμη και στελεχών του ή οπαδών του οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία με τη σειρά της αποτελεί έναν από τους τρεις πυλώνες της τοπικής οικονομίας.


Αυγή: "Οι σκουριές της ΛΑΡΚΟ σταθερά στον βόρειο Ευβοϊκό"



Απο:messapianews





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους