Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

O K. Κουτσογιαννακόπουλος στον Προσκυνά - Δηλώσεις του Βουλευτή


Αθήνα, 27/07/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην περιοχή του Προσκυνά, βρέθηκε την Παρασκευή 25/07 ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ένας εκ των δύο βουλευτών που παρευρέθηκαν εκεί, για να ακούσουν τις διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων κατοίκων σχετικά με την αυξανόμενη διέλευση των οχημάτων μέσα από το χωριό.









Άλλωστε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος έχει απασχολήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόσο μέσω της κατάθεσης ερωτήσεων, όσο και με επιστολή του στον ίδιο τον Υπουργό.



Σε δηλώσεις του, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός για 2,4 χλμ που ξεκινάει από τον ανισόπεδο κόμβο της Μαλεσίνας και καταλήγει στην υπόγεια διάβαση Προσκυνά προς Θεολόγο, στον οποίο υπάρχει εκκρεμότητα της έγκρισης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Παρ' όλα αυτά, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει περαιτέρω κινητικότητα και εξελίξεις στο ζήτημα.



Κατά δεύτερο λόγο, και μέχρι να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες, επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του ελέγχου στην περιοχή, μέσω της σταθερής και όχι ευκαιριακής αστυνόμευσης, που θα δώσει ανακούφιση στο πρόβλημα των κατοίκων. Για αυτό το λόγο, μετά και από συνεννόηση με τους κατοίκους, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του στον Περιφερειακό Διευθυντή της Αστυνομίας.



Τέλος, ανέφερε ότι πολύ σύντομα, μέσω τροπολογίας που θα κατατεθεί στη Βουλή, θα ληφθούν αποφάσεις που θα βάλουν τέλος στις παράνομες συνδέσεις του παράπλευρου οδικού δικτύου που υπάρχουν με την ΠΑΘΕ. Επομένως, θα γίνει κατά ένα μεγάλο μέρος πιο δύσκολη η προσπέλαση των μεγάλων φορτηγών μέσα από αυτές. 




ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ





                       ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣTO  YOUTUBE  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους