Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

''ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Επιστρέφουν στις τάξεις οι μαθητές της Λάρυμνας.

Να βάλουν τέλος στην κατάληψη των σχολείων τους που κρατούσε για δύο εβδομάδες σχεδόν αποφάσισαν οι μαθητές των Λυκειακών Τάξεων και του Γυμνασίου της Λάρυμνας σε συνέλευση που πραγματοποίησαν τη χθεσινή μέρα, καθώς το υπουργείο δεν δείχνει πρόθεση να αλλάξει την απόφασή του για συγχώνευση των Λυκειακών Τάξεων με το Λύκειο του Μαρτίνου.
 





Μέχρι αργά χθες το βράδυ πάντως οι μαθητές με τους γονείς τους βρίσκονταν στον χώρο του σχολείου συζητώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια. Μάλιστα οι μαθητές και η τοπική κοινωνία της Λάρυμνας αν και αποφάσισαν να τερματίσουν την κατάληψη και να πάνε κανονικά σήμερα στα μαθήματά τους δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και μέσα από άσκηση πίεσης προς κάθε κατεύθυνση θα επιδιώξουν την επαναλειτουργία των Λυκειακών Τάξεων της Λάρυμνας. 

Μεγάλη βαρύτητα μάλιστα στην απόφαση να τερματιστεί η κατάληψη έπεσε από το γεγονός ότι οι μαθητές του Λυκείου έπαιρναν κανονικά απουσίες στο Λύκειο Μαρτίνου ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου θα πρέπει να αναπληρώσουν τις χαμένες διδακτικές ώρες σε κάποιες από τις σχολικές διακοπές.



Απο: Eφημ. ΗΜΕΡΑ 16/9/2014









2 σχόλια:

  1. Οι μαθητες καλά έκαναν, αγωγίστηκαν. Αυτοί οι τοπικοί συμβουλοι του χωρίου την 2ετία που μας πέρασε τι έκαναν ; Οχι μόνο δεν αγωνίστηκαν αλλά δεν ασχολήθηκαν καν !! Και τώρα το παίζουν και επαναστάστες. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε έπρεπε πολύ πιο πριν οι τοπικοί σύμβουλοι να κάνουν όλα αυτά που θα επέτρεπαν να μείνουν οι τάξεις του λυκείου στην Λάρυμνα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
    Θα ξανάρθουν πάλι για ψήφο και τότε να δούμε τη θα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους