Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο χάρτης με τα στραβά και ανάποδα της Ευρώπης...

Σε ποιο τομέα η Ελλάδα είναι χειρότερη από όλους. 
Οι Αυστριακοί καπνίζουν πολύ, ιδιαιτέρως οι νέοι. Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν τι θα πει ιδιόκτητη κατοικία, οι Γάλλοι δεν παίρνουν Proficiency, οι Φιλανδοί είναι καταθλιπτικοί, οι Ιταλοί είναι φοροφυγάδες και οι Έλληνες;
Ένας διαφορετικός χάρτης που παρουσιάζει όλα τα στραβά και ανάποδα κάθε χώρας της Ευρώπης, εμφανίζεται στο yahoo, όπου αποδομεί κάθε λαό ανάλογα με το πού είναι... 









χειρότερος. Για τη δική μας περίπτωση οι οικονομικοί δείκτες είναι αυτοί που κερδίζουν την πρωτοκαθεδρία στα αρνητικά μας ως λαός.

Συγκεκριμένα στη θέση της Ελλάδας στον εν λόγω χάρτη υπάρχει η ένδειξη «η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό χρέους». Είμαστε, λοιπόν, οι πρωταθλητές στο δημόσιο χρέος που ανέρχεται στο 130,3% επί του ΑΕΠ (για το 2013)

Όσο για την Κύπρο το πρόβλημά της δεν είναι το οικονομικό, αλλά ότι οι πιτσιρικάδες δεν πηγαίνουν σχολείο. Το ποσοστό συμμετοχής τους είναι το μικρότερο σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, ωστόσο ο δείκτης πιθανότατα δεν υπολογίζει τις ιδιαιτερότητες του νησιού και την στρατιωτική θητεία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους