Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κ. Κουτσογιαννακόπουλος: «Δεν σας καλώ να ανησυχήσετε μαζί μου, σας καλώ να αποφασίσετε μαζί μου» (VIDEO)

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, μίλησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ανέπτυξε τις δύο εκδοχές τις οποίες καλούνται να επιλέξουν οι πολίτες στις 25 Ιανουαρίου. 
 
Αντί προλόγου, ξεκίνησε την ομιλία του αποκαλύπτοντας ένα εμπιστευτικό κείμενο:

«Τα όσα σήμερα θα πω, τα όσα σήμερα θα ακούσετε είναι η απάντηση μου, η απάντηση μας, η απάντηση της χώρας, η απάντηση της πατρίδας, στον πολιτικό καιροσκοπισμό, στην πολιτική κερδοσκοπία, στον μοχλευμένο λαϊκισμό αισχίστης μορφής, στην μεθοδευμένη υπονόμευση της προοπτικής και του μέλλοντος της χώρας.
 





Όταν στο τέλος του 2011 και στη συνέχεια τον Ιούνιο του 2012 κληθήκαμε να αποφασίσουμε αν θα πάρουμε στην πλάτη μας το τεράστιο βάρος ανατάσεως και ανασυγκροτήσεως της χώρας, δεν επιλέξαμε το προσωπικά ασφαλές και ατομικά συμφέρον, δηλαδή το «απελθέτω απ’εμού το ποτήριον τούτο» όπως ακόμη και τώρα κάποιοι σε έγκριτο τμήμα του τύπου γράφουν ότι θα αναμένετο να κάνω και να κάνουμε.

Κατά το κοινώς λεγόμενο δηλαδή να βγάλουμε την ουρά μας απέξω, δηλαδή να την κοπανήσουμε, δηλαδή να κρυφτούμε, δηλαδή να παρατάξουμε το προσωπικό πολιτικό συμφέρον, το ατομικό μας, έναντι του συμφέροντος του τόπου, της χώρας, της πατρίδας. Να απεμπολήσουμε δηλαδή το εθνικό χρέος, το πατριωτικό καθήκον έναντι πολιτικής και κομματικής μακροημερεύσεως, όπως επέλεξε η αντιπολίτευση, η οποία θα θυμηθούμε, ότι διαβουλεύτηκε με συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, κ.λ) προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες της.

Δυστυχώς ο ηθικός εκπεσμός, η έκπτωση των αξιών και των εννοιών των αρχών και των συνειδήσεων θεωρεί δέον, θεωρεί πολιτικά πρέπον, να αποφεύγεις στην πολιτική τα δύσκολα και να επιλέγεις τα εύκολα», εξηγώντας με αυτό τον τρόπο τη στάση ευθύνης που τήρησε η Νέα Δημοκρατία και αυτή η κυβέρνηση. 
 
Επίσης εξήγησε πως με τις νομοθετικές προβλέψεις τις κυβέρνησης, διευκολύνεται η επενδυτικότητα στη χώρα και πως μέσω αυτών θα ενισχυθεί άμεσα η απασχόληση. Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε ότι «ξεκαθαρίστηκε το τοπίο και πως από τα αιτήματα των 536 εκ ευρώ έφτασε η χώρα στα αιτήματα των 4 δις ευρώ !»

Αναφέρθηκε στις αποκρατικοποιήσεις, που υπολογίζονται σε 10 δις ευρώ, χρήματα με τα οποία μπορούν να ανακουφιστούν φορολογικά οι πολίτες, να αποκαταστήσουν μισθούς και συντάξεις και να διευρύνουν το δίχτυ κοινωνικής προστασίας. 
 
Για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις επιχειρούμενες αποκρατικοποιήσεις, είπε ότι συνιστούν αντιεθνική πολιτική και ευχήθηκε η συνέχεια να είναι μην τέτοια που να αποθαρρύνει τους επενδυτές. 
 
Όσον αφορά τις επενδύσεις στο Νομό Φθιώτιδας, έφερε το παράδειγμα της ΛΟΚΡΟΣ ΑΕ στη περιοχή του Εξάρχου, για την οποία όπως είπε έγινε μάχη μέχρι να προσαρμοστεί το νομοθέτημα στις ανάγκες της επενδύσεως, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις λυσσαλέες αντιδράσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Επιπλέον αναφέρθηκε στα ζητήματα του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, των Αρδευτικών Δικτύων στην περιοχή της Θεσσαλιώτιδας, το οποίο εντάχθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του πρωθυπουργού στον Εθνικό Στρατηγικό Σχεδιασμό. Επιπροσθέτως, γνωστοποίησε και την πρόταση του προς τον Υπουργό Πολιτισμού για τη δημιουργία Κλασσικού Μουσείου στις Θερμοπύλες και χώρου φιλοξενίας των ευρημάτων της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας.

Ειδική μνεία επιφύλαξε στη ΛΑΡΚΟ, χαρακτηρίζοντας εγκληματικό το σχέδιο της διάσπασης της βιομηχανίας για την αποκρατικοποίηση της. Τάχθηκε υπέρ της αποκρατικοποιήσεως της, αλλά δήλωσε για μία ακόμη φορά κάθετα αντίθετος με το μοντέλο που προτάθηκε. Στο σημείο εκείνο, εξήρε τη συνεργασία που είχε με τους εργαζόμενους της βιομηχανίας και τις ενέργειες που πέτυχαν τη μείωση του κόστους παραγωγής. Μάλιστα δήλωσε: «Οφείλω σεβασμό και τον καταθέτω δημόσια», χαρακτηρίζοντας την έκβαση αυτή ως μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις που έλαβε, όταν και σώθηκαν 1.300 θέσεις εργασίας. 
 
Τέλος, σε προσωπικό τόνο απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος, δήλωσε: «Δεν σας καλώ να ανησυχήσετε μαζί μου, σας καλώ να αποφασίσετε μαζί μου» και κάλεσε όλους να ηρεμήσουν το θυμικό, να προσεγγίσουν τη λογική τους και την κρίσιμη ώρα της κάλπης να εμπιστευτούν εκείνους που διαθέτουν σύνεση, γνώση και πορεύονται με βήματα σταθερά.





ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ







                                                       LAMIAREPORT




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους