Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Ραψοκοστουμάκηδες και γυρολόγοι των κομμάτων δεν γίναμε και δεν θα γίνουμε...

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ Λάρυμνα 27/03/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΣ


Συναδέλφισσες — Συνάδελφοι,


ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΩ. Το λέμε αυτό γιατί οι συνάδελφοι του ΜΕΤΑ κλείνουν με τις απόψεις της κατάπτυστης ανακοίνωσης που έβγαλε το Σωματείο Γερανιστών Χειριστών.(Καλά στέφανα).
Ποτέ δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να απαντήσουμε αλλά η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ μας προκαλεί να ανοίξουμε ένα διάλογο για να θυμηθούμε ποιος είναι ποιος.
Το τι έχει κάνει η πλειοψηφία του Σωματείου... 










τα τελευταία έξι χρόνια φαίνεται και έχει αποδώσει καρπούς.
Έχουμε πάει χωρίς να γίνουν περικοπές, έχουν αναβαθμιστεί συν/λφοί μας πάρα πολλοί και ενσωματώθηκε η παραγωγή στο μόνιμο προσωπικό.
Για το θέμα των Αντιπροσώπων που γράφει η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ θα είχαν γίνει εκλογές εδώ και μήνες.
Εμείς όμως δεν ασχοληθήκαμε με τις εκλογές αλλά με τα προβλήματα των εργαζομένων.
Βέβαια τότε αυτοί ήταν σε άλλες παρατάξεις με ηγετικά πόστα, έπαιρναν βαθμούς, έκαναν αναφορές στον κόσμο, δημιουργούσαν προβλήματα στους συναδέλφους.


ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ;
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΗ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ.

 
Το έκαναν αυτό για να βολευτούν και αυτό αποδεικνύεται.
Ρωτάμε: Ποιος είναι ο υδραυλικός του ΜΕΤΑ που κατεβαίνει με την ΠΑΣΚΕ στο Εργατικό Κέντρο;
Όποιος το βρει σαν παράταξη θα του κάνουμε ένα δώρο. Διαφορετικά θα το πούμε όταν έρθει η ώρα στη Γενική Συνέλευση.
Και επειδή το καταστατικό το γνωρίζουμε καλύτερα απ' τον καθένα , έχετε πέσει έξω στα νούμερα , η πρώτη απολογιστική Γ.Σ. γίνεται στο χρόνο της θητείας του Σωματείου και η δεύτερη είναι η εκλογοαπολογιστική.
Η παράταξη μας ποτέ δεν κατάντησε γυρολόγος για να στρατεύει και να απειλεί νέους ανθρώπους να συστρατευθούν με το ΜΕΤΑ όπως εσείς, όταν μαζεύεστε στο Δημαρχείο,έχετε σχολάσει τους μισούς , έχει διορίσει τους άλλους μισούς, προάγετε , χωρίς να σκέφτεστε τα προβλήματα που έχει η εταιρία.
Αλήθεια ο ΤΣΙΠΡΑΣ τα ξέρει αυτά;
Ραψοκοστουμάκηδες και γυρολόγοι των κομμάτων δεν γίναμε και δεν θα γίνουμε όπως εσείς . Αυτό είναι το μέλημα σας. Δυστυχώς όμως για τις τοπικές κοινωνίες τα επίσημα
όργανα του ΣΥΡΙΖΑ σιωπούν κι αυτό μας προξενεί πολλά ερωτήματα και ορισμένοι άνθρωποι που είναι ικανοί χάνονται μπροστά στους ρουσφετολόγους που ήρθαν από το βαθύ ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ, από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ κλπ.
Η καθημερινότητα σας είναι η Κουμουνδούρου , να παρακαλάτε βουλευτές να σας κλείνουν ραντεβού με Υπουργούς , γίνεστε τροχοπέδη για την εταιρία βάζοντας
ζητήματα για την εξέλιξη των εργαζομένων και τη λειτουργία της εταιρίας.


Όσο για το θέμα των περικοπών που αναφέρετε, εμείς καταφέραμε με τη μαγκιά μας και τον τσαμπουκά μας να μη γίνει καμία περικοπή .
Και επειδή είστε ανημέρωτοι , υπάρχει απόφαση της Γ.Σ. από το 2009 που οι εργαζόμενοι είπαν όχι στις περικοπές.
Αλλά τότε ήσασταν εκτός ΜΕΤΑ και τα πράγματα τα βλέπατε γαλαζοπράσινα.
Ευτυχώς που στην ανακοίνωση αναφέρετε τη λέξη τσιφλίκι. Όταν έγινε κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ ζητήσατε γραφείο λες και το Σωματείο είναι πολιτικό άντρο κομμάτων .
Εδώ φαίνεται η ανυπαρξία και η ανικανότητα στα θέματα των θεσμών.
Πρώτα η παράταξη μας κατήγγειλε στα ζητήματα που καίνε και στην κατρακύλα του εργοστασίου και οι συνάδελφοι θυμούνται, υπάρχουν ανακοινώσεις και καθημερινά κρίνει την ανικανότητα κάποιων όταν το εργοστάσιο υπολειτουργεί.
Η ΔΑΚΕ ποτέ δεν χωρίστηκε σε φατρίες και να ζητάει ποιον διευθυντή θέλει η μία κλίκα και ποιον η άλλη.
Όσο για τον εργολάβο που γράφετε , κοιτάξτε τώρα που θα μπει στρατηγικός επενδυτής στην εταιρία και να κρίνετε μόνο αυτό. Είστε πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσετε μία
πραγματικότητα με χρόνια προβλήματα της εταιρίας.
Ο κόσμος γρήγορα θα καταλάβει με ποιους έχει να κάνει.


ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ , ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ , ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΛ.ΣΥΜΒ .ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.


Γι΄ αυτό έγιναν και οι συναντήσεις με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας,
για να λύσουμε τα ζητήματα αυτά. Ποτέ δεν θα πάμε από την πίσω πόρτα να παρακαλάμε τους Υπουργούς ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ και να ζητάμε προαγωγές λέγοντας αλλάξτε τους Δ/ντες και το προσωπικό για να κάνουμε εμείς κουμάντο που
ήρθαμε από άλλους χώρους.



Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,


Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ.


Υ.Γ.: Για να μη ξεχνιόμαστε στο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ και στο ΧΟΥΖΟΥΡΗ θα απαντήσουμε
από εβδομάδα.


                    ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑ




























1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε Κορέτζελε, έχεις μούτα και βγάζεις ανακοινώσεις για "ραψοκουστουμάκιδες και γυρολόγους"?
    Εσύ που το 2012 όταν επισκέφθηκε το εργοστάσιο ο Τσίπρας καθόσουν δίπλα του "σαν γύφτικο σκεπάρνι"; Οι φωτογραφίες δεν λεν ψέματα...
    Εσύ που συνδιαλέγεσαι με τους ναζί της ΧΑ; Εσύ που "γλύφεις" όπου βρεθείς και όπου σταθείς, άλλωτε τα τότε κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά της ΝΔ - ο Σταϊκούρας ακόμα είναι μουσκίδι από τα σάλια σου και τώρα προσπαθείς να κάνεις το ίδιο με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Όσο δε για την νυν διοίκηση... "Una Faccia Una Razza"! Τάζετε δουλειά, απειλείτε, γλύφετε, διορίζετε!
    Βέβαια προσπαθείς να χωθείς και σε κανένα κυβερνητικό γραφείο μήπως και μάθεις από πρώτο χέρι ποια θα είναι η νέα διοίκηση.
    Ένα να ξέρεις, όποια και να είναι η νέα διοίκηση ΕΣΥ θα αρχίσεις να ξαναδουλεύεις, όχι να παίρνεις τα χιλιάρικα αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους