Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Ένα ριάλιτι είστε με ημερομηνία λήξης...

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ       Λάρυμνα 07/10/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Έχουμε τονίσει κατά κόρον όταν γράφονται ανέντιμα και πρόστυχα λόγια θα απαντούμε. Το ποιος αξίζει να ασχοληθεί με τον άλλο ας αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι. Αγωνιστές ήμασταν και θα είμαστε .
Το ποιος εξαργυρώνει γραμμάτια φαίνεται, είστε γυρολόγοι – ψεύτες – καιροσκόποι – είστε οι μεγαλύτεροι σαλτιμπάγκοι στην ιστορία της ΛΑΡΚΟ. Αφού σας έπαιξαν στα γόνατα στην ΠΑΣΚΕ και μάθατε το γλείψιμο στη ΔΑΚΕ τώρα γίνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΤΑ. Αλήθεια αφού είστε ΜΕΤΑ γιατί δωρίζετε την ΕΔΡΑ στην Εύβοια. Γιατί δεν κατεβαίνετε αυτόνομοι. 
Αυτό να το δουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες.
Την ανικανότητα που έχετε για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα των εργαζομένων...  






Όσο για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που λέτε , ψαχτείτε ποιοι κρατούσαν τα μπλοκ και πού ανήκουν. Η αμνησία είναι κακό πράγμα. Αλλά είστε τσάμπα μάγκες , υβριστές και ανήθικοι. Ότι και να γράψετε ότι και να πείτε δεν θα εμποδίσετε ποτέ την ΔΑΚΕ να είναι πρώτη δύναμη.
Ρίξτε όση λάσπη θέλετε. Αντέχουμε γιατί εμείς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των εργαζομένων. Εσείς το μόνο που νοιάζεστε είναι οι βαθμοί σας και οι ημέτεροί σας.
Σαν να ψήλωσε πολύ το POKEMON της Χ/Β έβγαλε γλώσσα . Όταν κρυβόταν στην ελιά , έπαιρνε ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ήταν καλά. Πώς έγινε επιστάτης ; Ήρθε ουρανοκατέβατος ή είχε πτυχίο ή την μεγαλύτερη ικανότητα;
Μαύρα διαθέσιμα και λογιστικά έχετε δώσει στο άπειρο. Πώς φεσώθηκε αυτή η εταιρία; Τι γινόταν τόσα χρόνια , γιατί αγοράζαμε οξυγόνο από την LINDE ;
Γιατί μπήκε εργολάβος μέσα χωρίς ανάθεση; Αν κάνουμε και αναδρομή στο παρελθόν για ζημιές και ανταλλακτικά αυτά είναι τα μαύρα διαθέσιμα.

Όσο για τους παπαγαλίσκους τους γνωρίζουμε . Τους απομονώσαμε. Δεν θα κόψετε καμιά συνδικαλιστική δράση με όσες ημερομηνίες γράφετε . Εσάς και τους ρουφιάνους με τα κατάλοιπα που έχουν γραμμένους σας έχουμε .

Εσείς μια μέρα ήρθαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και παρατήσατε τα πόστα σας πίνοντας τσίπουρα χωρίς να έχετε συνδικαλιστική δράση , κάνατε σχέδια για το μέλλον. Τις τύχες μας θα τις δώσουμε στο POKEMON – στον Νέστωρα Μάτσα και σε αυτόν που λέει ότι αν δεν πάρω θα φύγω από το ΣΥΡΙΖΑ και ψαχτείτε ποιος είναι .
Γιατί όλα θα τα δώσουν οι περιπλανώμενοι άτυχοι αυτοί που φανερώθηκαν με τους βουλευτές (ένας συνταξιούχος και ο επιχειρηματίας του οικισμού).
Τα όργια θα δούμε ποιος θα τα κάνει. Ίσως ξεκίνησαν μέσω προσλήψεων συμβούλων διοίκησης . Το γνωρίζετε; Το δεύτερο σας το κρατάμε για έκπληξη , είναι πολύ πιο ακριβό. Έτσι για το λιτό βίο που είπε ο Τσίπρας – ο τιμητής του 3ου μνημονίου.
Όσο για τον μεγάλο Σταϊκούρα , ναι , αυτός έδωσε 28εκατομμύρια ΦΠΑ . Να δούμε αν θα τα πάρετε και εσείς. Το μόνο που καταφέρατε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ήταν να έστελναν mail που έλεγε ότι οι προσλήψεις είχαν κόστος και έπρεπε να απολυθούν οι εργαζόμενοι. Το ξεχάσατε το mail . Αν είναι να το δημοσιεύσουμε πάλι και θα πρέπει οι εργαζόμενοι να σας καταδικάσουν.
Ας δούμε πρώτα το έργο της Κυβέρνησης πώς θα πάει με την φοροκαταιγίδα που έρχεται και τα λέμε.
Γιατί μόλις ο Τσίπρας υπέγραψε μνημόνιο ήρθατε και μας είπατε να ξεσηκωθούμε .
Το ξεχάσατε στην διαδρομή. Αφού θέλατε να κάνετε ξεκαθάρισμα ο ένας κάρφωνε τον άλλο , μας λέγατε τα πάντα για να μην πούμε πώς αποκαλούσατε τους συντρόφους σας .

Δεν είναι τυχαία τα περιστατικά στην Πύλη ή στις εκλογές που στήσατε με 20 ανθρώπους.
Είμαστε υπεύθυνοι για τις θέσεις μας σε όλα και για το δημοψήφισμα και για όλα.
Ανεύθυνοι και απροσάρμοστοι και κολοτούμπες δεν θα γίνουμε. Όσα ψέματα και βλακείες αν πείτε , η ΔΑΚΕ σταμάτησε τον τεμαχισμό της εταιρίας .
Εσείς τότε δίνατε εξετάσεις σε ποιο κόμμα θα πάτε.
Η βλακεία αν ήταν άθλημα θα παίρνατε το πρωτάθλημα. Όσο για τον πρόεδρο , ψαχτείτε να βρείτε η απεργία ήταν την πρωινή φυλακή ή την απογευματινή ; Είχε φύγει από ημερήσιος και είχε μπει βάρδια με υπογραφή της Δ/σης. Τι να έκανε , να μην πήγαινε για δουλειά όταν η απεργία ήταν σε δύο μόνο φυλακές ; Αλλά εσείς πού ήσασταν με τα επεισόδια , δεν σας θυμόμαστε. Εντάξει , το POKEMON είναι κοντό δεν φαίνεται , ξέρουμε ότι δεν συμμετέχει στα δύσκολα , αλλά μην το παίζει και επαναστάτης. Ποια είναι η δράση του μέχρι τώρα;

Όσο για τον συνάδελφο Γραμματέα κατέθεσε στο Δ.Σ. του Σωματείου την κίνηση της κάρτας και είδαν όλοι ότι από το τμήμα είχαν κοπεί κανονικά οι ώρες , αλλά την συγκεκριμένη μέρα είχε διοικητικό συμβούλιο στην ΕΔΡΑ το οποίο στέλνεται επιστολή από την εταιρία.

Πολύς πόνος για την συναδέλφισσα. Γιατί;
Όσο για την ΔΑΚΕ είναι ενιαία και αδιαίρετη . Δεν είναι δραχμολαγνούσα και δεν διαγράφει τα μέλη της όπως εσείς που διατυμπανίζετε ότι έφυγε η σαβούρα από πάνω σας. Αν νομίζετε ότι θα σας φοβηθούμε σας γελάσανε. Ένα ριάλιτι είστε με ημερομηνία λήξης. Για τα διαφυγόντα κέρδη έχουμε καταγγείλει καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά και στο ΣΔΟΕ πήγαμε να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες όλων και θα το συνεχίσουμε και θα καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα συνέχεια. Όσο για τους υποτακτικούς και ρουφιάνους , σας ανταποδίδουμε τον τίτλο γιατί εμείς δεν κρυβόμασταν στην ελιά παίρνοντας σημαδεμένα ψηφοδέλτια ούτε κάναμε συναντήσεις στα ΟΒΜ για να γίνουμε Επιστάτες.

Όσο για την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία μαθαίνουμε τι θέλετε να κάνετε αλλά ας σας κρίνουν οι εργαζόμενοι , εμείς σας κρίναμε όταν μας γλείφατε.

Για την Σύμβαση του 2009 είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης από το 2009. Μέχρι και σήμερα αποτρέψαμε τις περικοπές επί Μπαράκου-Μπομπή και οι εργαζόμενοι αποφάσισαν αυτό το πλαίσιο. Για τον ύπνο, δεν είμαστε σαν εσάς να κοιμόμαστε όρθιοι και να πληρώνουμε ξενοδοχείο. Ούτε και ρίχνουμε ευθύνες στους άλλους όπως κάνατε εσείς με τη ζημιά στη Χ/Β. Να μάθετε να αναλαμβάνετε ευθύνες . Γνωρίζουμε ότι είστε ανεύθυνοι και προβοκάτορες αλλά μην τιμωρούνται άλλοι και εσείς βγάζετε την ουρά σας απέξω. Η ΔΑΚΕ ήταν αυτή που αναβάθμισε το προσωπικό από παλιά. Πόσοι συνάδελφοι που έφυγαν , έφυγαν με καλές αποζημιώσεις. Η ΔΑΚΕ έσπασε το απόστημα της εργολαβίας στην παραγωγή. Η ΔΑΚΕ μπήκε φραγή στα σχέδια κάποιων να την ξεπουλήσουν. Η ΔΑΚΕ ανέδειξε τη ΛΑΡΚΟ και την έκανε να είναι σεβαστή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Αντίθετα από κάποιους που έδιωξαν τα Δελτία Παροχής Υπηρεσιών για κομματικούς λόγους. Η ΔΑΚΕ έδωσε πνοή στον τόπο τόσα χρόνια σε συντοπίτες μας. Η ΔΑΚΕ λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πέταγε .Ποτέ δεν θα γίνουμε περίγελος και τσίρκο όπως εσείς.
Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε με την Διοίκηση τα θέματα που μπήκαν ήταν οι οικονομικές εκκρεμότητες με τριετίες – μηχανολογική συντήρηση και το θέμα ΔΑΛΑΚΑ. Ποιος από εσάς ρε καιροσκόποι έχει παλαμίσει το Ευαγγέλιο όπως κάναμε εμείς για το Δαλάκα; Πού ήσασταν εσείς;
Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα με τη σειρά τι μας είπε ο Γ.Γραμαμτέας Μάρδας: Κύριοι η αποζημίωση που πήρε ήταν μεγάλη , ρωτήσαμε τις νομικές υπηρεσίες του Υπουργείου το θέμα για εμάς είναι λήξαν. Αυτά ειπώθηκαν .
Καταλάβατε λασπολόγοι και υποκριτές ή μήπως εσείς θα παραστείτε στο δικαστήριο αν γίνει . Τσάμπα μάγκες είστε , αλλά αν είναι οι μάγκες να είναι σαν εσάς τότε θα σας πατήσει το τρένο.
Τελικά η Διοίκηση της εταιρίας γιατί μεροληπτεί; Γιατί μένει αμέτοχη; Αυτό το ρόλο έχει; Εμείς θα περιμένουμε να αποδώσουν οι αλλαγές γιατί αν δεν αποδώσουν θα φέρουν την κύρια ευθύνη για την εταιρία.
Θα κάνουμε υπομονή , αλλά να ξέρουν ότι γνωρίζουμε τα σχέδιά τους , τα μαθαίνουμε όλα . 
 
Και μια προφητεία: Να δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η διαρχία στην εταιρία .
Θυμηθείτε την ημερομηνία , δεν έχουμε καλά ακούσματα.
Λέτε να βγει αληθινή η παροιμία ότι « δύο νοικοκυρές δεν κάνουν στην ίδια κουζίνα» . Είδομεν . Παναγιά μας τι θα ζήσουμε ακόμα (!) ….

Υ.Γ.: Για τους εμετικούς του ΜΕΤΑ ότι θέλετε γράψτε. Να ρουφιανέψετε όσο θέλετε , μακάρι κάποτε στον Απολογισμό σας να έχετε κάνει αυτά που έχουμε κάνει εμείς . Αλλά φροντίστε όσους και να χτυπήσετε από εμάς κάποιος θα μείνει πίσω και θα διηγηθεί στους άλλους για εσάς. Γι΄ αυτό να ξέρετε κάνετε τώρα το κομμάτι σας γιατί αργότερα μπορεί να κάνετε την ποινή σας , έτσι λέει ο λαός.

Σε μια ρευστή πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα και οι εναλλαγές στην εξουσία γίνονται τακτικά.
Τελικά εσείς ανήκετε στην φυλή των Πυγμαίων . Είναι αυτή με το κόκαλο στο κεφάλι που όταν ανάβουν φωτιά , αντί να χτυπήσουν πέτρα με πέτρα χτυπούσαν τα γεννητικά τους όργανα στην πέτρα.
Όσο και να προσπαθείτε να μας πείτε για απεργοσπασίες , ποιο στέλεχος δικό σας έχει κάνει αίτηση εδώ και τρία χρόνια να συνταξιοδοτηθεί και μένει ακόμα χωρίς να απεργεί;
Επίσης να μη χαίρονται κάποιοι που το παίζουν αντιμνημονιακοί , αλλά στην ουσία υιοθετούν τα πάντα . Δεν είμαστε χαζοί δεν θα τα έχουν με όλους καλά γιατί το παρελθόν τους είναι βαρύ και δεν ξεχνιέται.
Επειδή γνωρίζουμε ότι το άι κιου που έχετε είναι ραδικιού , τον συντάκτη της ανακοίνωσης τον γνωρίζουμε και όταν χρειαστεί θα του απαντήσουμε κατάλληλα.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ 
 
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Λάρυμνα 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους