Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ - 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΛΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 366 Λάρυμνα: 17-11-2015

                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Το Σωματείο μας τιμά την μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ χρόνια πέρασαν από την εξέγερση της φοιτητικής νεολαίας απέναντι στην 7χρονη Δικτατορία και το κεντρικό σύνθημα ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που τότε σφράγισε τους αγώνες του λαού μας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, παραμένει σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέες και νέοι συνεχίζουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις σε μια περίοδο που ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία βιώνει τα τραγικά αποτελέσματα της κρίσης και των μνημονίων.






Τα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων βρίσκονται στην κλίνη του Προκρούστη γεγονός που καθιστά τα αιτήματα του Πολυτεχνείου διαχρονικά, επίκαιρα και διεκδικούμενα.
Το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής των μνημονίων, της σκληρής μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας , των απολύσεων, της ανεργίας, της δραματικής μείωσης μισθών και συντάξεων, της διαρκούς φορολεηλασίας, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων , της διάλυσης της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.


                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους