Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητούνται Άνθρωποι....

Ζητούνται Άνθρωποι. Χωρίς προηγούμενο ανάμειξης στην πολιτική σκηνή - με λευκό "πολιτικό μητρώο". Που να μην έχουν εγγραφεί ή συμμετάσχει σε κάποια κομματική παράταξη με οποιονδήποτε τρόπο....
Ζητούνται Άνθρωποι. Που να εργάζονται και να μην προσδοκούν να πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους με αμοιβές και άλλου είδους ανταμοιβές.

Ζητούνται Άνθρωποι...










Που να προτιμούν την αφάνεια για να δράσουν. Να μισούν την εξουσία. Μα να υπερισχύει η αγάπη τους για τους πολίτες αυτού του τόπου ώστε να τολμήσουν να προβληθούν και να ηγηθούν.

Ζητούνται Άνθρωποι. Που να πιστεύουν σε όρους Ηθικής και σε Αξίες. Που να έχουν, πολύ πιθανόν, και οι ίδιοι παρεκκλίνει μα να αποδεικνύουν πως προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι, πως προσπαθούν να σηκώνονται όταν πέφτουν.

Ζητούνται Άνθρωποι. Όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Γνώστες του αντικειμένου τους και με αγάπη για τον τομέα τους. Με επιθυμία συνεργασίας.

Ζητούνται Άνθρωποι. Να βλέπουν ισότιμα όλες τις χώρες του πλανήτη και να πιστεύουν στην ανάγκη της διαφορετικότητάς τους. Να πιστεύουν στα Σύνορα, που επιτρέπουν στις χώρες να συναλλάσσονται (εμπορικά, πολιτισμικά, κοινωνικά κ.α.) ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την ύπαρξη και την ιδιαιτερότητα της κάθε μιας.

Ζητούνται Άνθρωποι. Που αγαπούν την Ελλάδα. Που δεν έχουν επεκτατικές τάσεις για να την μεγαλώσουν (εθνικιστές). Που έχουν όμως αμυντικές τάσεις και θέλουν να την προασπίσουν από συρρίκνωσή της (εθνιστές/ φιλοπάτριδες). Που έχουν θηλάσει και ζυμωθεί πατρίδα. Που ματώνουν στη σκέψη πως κάποτε μπορεί η Ελλάδα να μην έχει Έλληνες και να μην υπάρχει σαν Ελλάδα.

Ζητούνται Άνθρωποι. Που να πιστεύουν στην Παγκόσμια Ανεξιθρησκεία και στο ότι όλοι έχουν τον ίδιο Δημιουργό, απέναντι στον Οποίο επιλέγουν οι ίδιοι οι άνθρωποι τον τρόπο που τοποθετούνται και μόνο Εκείνος θα τους κρίνει. Που οι ίδιοι πιστεύουν στην στενή σχέση Θρησκείας και Πολιτείας καθώς ο Θεός είναι παντού και σε κάθε τομέα οπότε και δεν διαχωρίζεται από τα Κοινά. Που δεν αναγκάζουν κανέναν να είναι Χριστιανός, αντίθετα αγαπούν έμπρακτα όλους τους ετερόθρησκους, ωστόσο οι ίδιοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ζητούν από την Αγία Τριάδα το έλεός Της, όχι γιατί πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι μα γιατί πιστεύουν πως είναι οι πιο ασήμαντοι και μηδαμινοί από όλους τους συνανθρώπους τους.

Ζητούνται Άνθρωποι. Που βλέπουν τα προβλήματα και την κρισιμότητα της εποχής μα βλέπουν και λύσεις - ο καθένας στο αντικείμενο και στον τομέα του. Που προτίθενται να καταθέσουν τις προτάσεις τους δημόσια και να τις υπερασπιστούν χωρίς να αλλάξουν στάση στην πορεία.

Ζητούνται Άνθρωποι. Για να ασκήσουν το λειτούργημα του πολιτικού.

Αν διακατέχεστε, όχι από επιθυμία αλλά από ανάγκη να βοηθήσετε την χώρα αυτή, κινηθείτε.

Δεν έχει σημασία Ποιός θα κάνει την Αρχή. Έχει σημασία να φτάσουμε στο Τέλος. Σαν Ελλάδα.




Απο:  masternews.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους