Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πρωτοβουλία της Τ.Ο. της ΝΔ για τη Λάρκο - Απέστειλαν επιστολή για να γίνει επερώτηση στην Βουλή

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία Λάρκο και το γεγονός ότι στο εργοτάξιο των Βρυσακίων έφτασαν οι «πλατείες» να είναι άδειες από μετάλλευμα αλλά και τα όσα συμβαίνουν τόσο από την πλευρά της διοίκησης της εταιρίας όσο και με το πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζεται το ζήτημα της λειτουργίας της η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ, τα στελέχη της και ο πρόεδρός της κος Θεοδοσίου, ανέλαβαν πρωτοβουλία, προκειμένου το κόμμα της ΝΔ να προωθήσει επερώτηση στην Βουλή ώστε να γίνει εκτεταμένη ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης σε ότι αφορά το μέλλον της μεγαλύτερης μεταλλευτικής εταιρίας στην χώρα μας.







Ταυτόχρονα έχει ζητηθεί, όπως και εσείς θα δείτε στο έγγραφο το οποίο σας παραθέτουμε και το οποίο εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ να ενημερώσει από τώρα και με ξεκάθαρη στάση τι θα πράξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως αυριανή κυβέρνηση σε ότι αφορά το μέλλον της εταιρίας και το καθεστώς λειτουργίας της.

Ακολουθεί η επιστολή της Τ.Ο. της ΝΔ προς ον αρμόδιο τομέα του κόμματος.

Η Λαρκο μοναδικη εταιρεια ευρωπαικης καθετοποιημενης παραγωγης νικελιου που επι 10ετιες αξιοποιει αποτελεσματικα τον εθνικο ορυκτο πλουτο προσφεροντας συναλαγμα και χιλιαδες θεσεις εργασιας στην εθνικη οικονομια αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα λογω του υψηλου κοστους παραγωγης, των διεθνων χαμηλων τιμων νικελιου και της ελλειψης σχεδιου απο την πλευρα της κυβερνησης για την συνεχιση της λειτουργιας της επιχειρησης……
Οι λανθασμενες επιλογες της σημερινης κυβερνησης και η ανικανη και επικινδυνη διοικηση που εχει τοποθετηθει απο αυτην οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στον οικονομικο στραγγαλισμο και στο κλεισιμο της ΛΑΡΚΟ….


Για τους παραπανω λογους αλλα και επειδη η ΛΑΡΚΟ ειναι ο μοναδικος πνευμονας ζωης της τοπικης κοινωνιας του Δημου Μεσσαπιων -Διρφυων και γενικα της κεντρικης Ευβοιας αλλα και ακομη 5 νομων παρακαλουμε για τις παρακατω ενεργειες:


1. Να γινει επερωτηση στην βουλη για το τι σχεδιο εχει η σημερινη κυβερνηση για την συνεχιση της λειτουργειας της ΛΑΡΚΟ.


2.Να γινει ενημερωση απο τον αρμοδιο τομεαρχη του κομματος για το σχεδιο της ΝΔ για την ΛΑΡΚΟ. οταν αναλαβει την διακυβερνηση της χωρας



Aπο: eviawelle.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους