Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ξανανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης της 29ης Αυγούστου 2016

Ποιοί σκότωσαν τους δυό νεαρούς στην Μαλεσίνα;(video)

Δυστύχημα η δολοφονία; Αυτό το φοβερό δίλημμα δεν αφήνει να ησυχάσουν δυό οικογένειες στην μαλεσίνα Λοκρίδας από την νύχτα της 29ης Αυγούστου του 2016 που έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο της Μαλεσίνας.
 
 
 
 
 
 
Ο  23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας είχαν βγει για να διασκεδάσουν  σε πανηγύρι στον Θεολόγο. Ξημερώματα πήραν το δρόμο της επιστροφής ,έχοντας να διανύσουν μία απόσταση πέντε λεπτών και  στην είσοδο της Μαλεσίνας η μηχανή που επέβαιναν τα δύο νεαρά παιδιά βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Τα δύο παιδιά που δεν φορούσαν κράνη σκοτώθηκαν ακαριαία.
Παρότι στο σημείο της τραγωδίας υπάρχουν πολλές κακοτεχνίες και εχουν γίνει και άλλα ατυχήματα κανείς δεν ασχολήθηκε με την αναμόρφωση του δρόμου στο σημείο αυτό.
Ομως ο πατέρεας του 19χρονου έχει  πολλές αμφιβολίες αν τελικά τα δυο παιδιά χάθηκαν εξ αιτίας του δυστυχήματος ή  κάποιος άλλος ευθύνεται τελικά για την τραγωδία.
Απο την πρώτη ημέρα μετά το τροχαίο  οι ντόπιοι συζητούσαν  μεταξύ τους για ένα αυτοκίνητο που  έκλεισε το δρόμο στη μοτοσυκλέτα των δύο θυμάτων με ουσιαστικά τα "έσρπρωξε" στο θάνατο βυθίζοντας στο  πένθος για πάντα δυο τραγικές οικογένειες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος με εντολή εισαγγελέα ο φάκελος του τροχαίου στη Μαλεσίνα της 29ης Αυγούστου 2016 όπου σκοτώθηκαν ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας, ανοίγει και πάλι ώστε να φωτιστούν τα όποια σκοτεινά σημεία υπάρχουν.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Πέππα ερευνάται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από αυτό το τροχαίο καθώς υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος οι οποίες θα έρθουν στο φως πολύ σύντομα. Ωστόσο ο αγώνας των δύο οικογενειών είναι μεγάλος και σύμφωνα με τον κ. Πέππα είναι διατεθειμένος να δώσει χρηματική αμοιβή σε όποιον δώσει επίσημα στοιχεία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στο παιδί του και στον φίλο του . 
«Θέλω να βρεθεί ο ένοχος του παιδιού μου. Έχουν περάσει εννέα μήνες από το τροχαίο που χάθηκε ο γιος μου και ο φίλος του Δημήτρης και ο ένοχος ακόμα αναζητείται. Είμαι διατεθειμένος να δώσω ένα σεβαστό ποσό σε όποιον δώσει στοιχεία επίσημα για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, παρουσία του Εισαγγελέα . Δεν θα σταματήσω τις έρευνες ώσπου να ανοίξουν τα στόματα και να μάθουμε γιατί τα παιδιά μας είναι νεκρά. Να μας πει κάποιος τι εμπόδιο βρέθηκε στα παιδιά , ποιος μπορεί να είναι αυτός που τους έκλεισε το δρόμο  και  βρέθηκαν και αυτά και εμείς στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα», λέει στο protothema.gr, ο Άγγελος Πέππας, πατέρας του Κωνσταντίνου Πέππα.
 
 
                                              video
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους