Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

« ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ»
 Βρυσάκια  3 – 1 - 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

  Σε λίγες  μέρες θα κληθούμε να αποφασίσουμε, ποιοι θα εκπροσωπήσουν τους εργαζόμενους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, ένας θεσμός σταθμός στην ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, κατάκτηση των εργαζομένων, ουσιαστική παρέμβαση στο κέντρο λήψης των αποφάσεων για την Εταιρία και πάνω από όλα τους εργαζόμενους.
   Οι εργαζόμενοι μέσω αυτού του θεσμού... 






και δια των αντιπροσώπων ελέγχου της Διορισμένης Κομματικής Διοίκησης, από την μια υπηρετούν τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

  Η ιστορία έχει δείξει ότι ο θεσμός έχει υπηρετηθεί μέχρι και σήμερα με θετικό ορόσημο και  την ωφέλεια των εργαζομένων, πλην μιας κραυγαλέας και τρανταχτής συμπεριφοράς συνάδελφου, εκλεγμένου στο Δ.Σ.,  όπου αμαυρώνει το θεσμό.

   Μετά από τον πρόλογο, που είναι η αφορμή για να γραφεί αυτή η ανακοίνωση να σας συστηθούμε, γιατί όταν γράφεται μια ανακοίνωση, πρέπει κατά την ταπεινή μας άποψη και να φέρει στο τέλος και την υπογραφή των συντακτών, για να τους δεσμεύει.
   Όχι καλή ώρα, σαν κάποιους Νεοελλαδίτες, που όταν τα συμφέροντά τους καταπατήθηκαν, έγραφαν καταγγελτικές  ανακοινώσεις και κατακεραύνωναν  τους αντιπάλους και όταν αυτοί πήραν την εξουσία, αφαίρεσαν από τον τρόπο άσκησης Διοίκησης τις λέξεις ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

   Όμως Συνάδελφοι, όλοι μας γνωρίζουμε ότι στην πραγματική ζωή όλα έχουν ΤΙΜΗ!!!!

  Είμαστε εργαζόμενοι, που ζούμε από το μεροκάματο στη ΛΑΡΚΟ, έχουμε οικογένειες και θα διεκδικούμε να σχηματίσουμε μια  Συνδικαλιστική Κίνηση, που κυρίαρχο στην καταστατική της λειτουργία θα είναι να φέρει τους εργαζόμενους ξανά και πάλι στο επίκεντρο της λειτουργίας της Εταιρίας.

  Να ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ τους ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , να κάνουμε τους εργαζόμενους να μην φοβούνται, « πως έχει κοιμηθεί» ο κάθε Σταματιάδης ή τι θα  του έχει ρουφιανέψει   ο «ΑΛΛΟΣ» με τα δύο νι.
  Είμαστε άνθρωποι, που θέλουμε μια Εταιρία με ΑΥΡΙΟ  και όχι μια Εταιρία έρμαιο κομματικών επιλογών.

   Θέλουμε να ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε Διοικήσεις, που υπηρετούν το κόμμα και όχι τη ΛΑΡΚΟ και που οι προσωπικές τους σχέσεις είναι πάνω από το συμφέρον της επιβίωσης της ΛΑΡΚΟ..

  Επειδή υπάρχει συνδικαλιστικό έλλειμμα , φόβος, αδιαφάνεια, αναξιοπρέπεια, αβεβαιότητα  για το μέλλον  εμείς οι  παρακάτω υπογράφοντες αναλαμβάνουμε την συγκρότηση  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ με την επωνυμία: « ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ»   Υπογράφουμε συμβόλαιο τιμής και βάζουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία του κοινού σκοπού, για ένα καλύτερο αύριο.

   Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε   δε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ,  σε συστράτευση και συμπόρευση με αξιοπρέπεια, καθαρότητα και μια κυρίαρχη λογική ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

  Ζ Η Τ Α Μ Ε την συμμετοχή σας,  την ψήφο σας, γιατί εμείς και την ΜΑΥΡΗ Συνδικαλιστική σελίδα θέλουμε και μπορούμε να σβήσουμε και τους «ρουφιανοπαράγοντες» να βάλουμε στη θέση τους.
   
Πιστεύουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ……………….

  • Υ.Γ. Σιχαινόμαστε δε και όσους έχουν μπει στη λογική του δημοσιουπαλληλισμού.
  • Θα πολεμήσουμε την εργολαβοποίηση της Εταιρίας.
  • Θα αγωνιστούμε για την αξιοποίηση του Μηχανολογικού εξοπλισμού.
  • Εμμονή μας η ποιότητα στην καθημερινότητα ( τουαλέτες, συνεργεία, εγκαταστάσεις).
   Θέλουμε να καταλάβουν όλοι, ότι μας ενδιαφέρει το προσωπικό και Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

« ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ»


         
 1.- ΚΑΡΚΑΛΗΣ              ΓΙΑΝΝΗΣ
 2.- ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ            ΓΙΩΡΓΟΣ
 3.- ΤΑΡΛΑΣ                    ΒΑΣΙΛΗΣ
 4.- ΤΣΩΚΟΣ                    ΔΗΜΗΤΡΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους