Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... AMSTEL

Από μας συνάδελφοι θα μάθετε
πρώτοι τι έγινε.
Μαζέψτε τον γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα, κύριοι υπεύθυνοι.
Ο συνάδελφος διέκοψε την άδεια του γιατί έτσι του άρεσε, προφανώς έχει δεί και αυτός τη διαφήμιση της μπύρας ΑΜΣΤΕΛ, λέει ό πρωταγωνιστής : AMSTEL γιατί έτσι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
ΚΑΙ αλίμονο αν ο κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ανακατεύεται στα τμήματα και στης άδειες του προσωπικού.
Τότε για αυτό εξηγείται ότι δεν έχει όρεξη για ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Κύριοι προσέχετε γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν, άμα ΕΤΣΙ του ΑΡΕΣΕΙ ...
Εσύ συνάδελφε για όσο θες να λέγεσαι έτσι,  πρόσεχε και μην δημιουργείς προβλήματα γιατί όπου κι αν πέρασες δημιούργησες προβλήματα κι εμείς τα ξέρουμε.
Δεν σου φταίει σε τίποτα το έτερον ήμισυ που κάνει πολύ καλά την δουλειά της, ενώ εσύ είσαι η παραφωνία.
Να σου θυμίσω ότι όταν έφυγες από το ΠΗ οι τότε συνάδελφοί σου έκαναν γλέντι τρικούβερτο γιατί σε ξεφορτώθηκαν.

Σε λίγο θα σας έχουμε νέα για τον ΑΡΑΧΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

Για τα έργα και τις ημέρες του.

Συνελήφθη 41χρονος για κλοπή στη ΛΑΡΚΟ

Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης συνελήφθη 41 χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή μεταλλικού υλικού.Όπως προέκυψε , ο συλληφθείς με τη συνδρομή ενός ακόμη ημεδαπού, και τη χρήση δύο 2 φορτηγών αφήρεσαν από κοινού σταδιακά τις προστατευτικές μεταλλικές λαμαρίνες ταινίας μεταφοράς ορυκτών, στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σταυρού-Μεσσαπίων Ευβοίας, ιδιοκτησίας ΛΑΡΚΟ συνολικής αξίας είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €).Μέρος του κλαπέντος υλικού, ανευρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος και αποδόθηκε στους αρμόδιους της ιδιοκτήτριας εταιρίας.Αναζητείται ο συνεργός του και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του υπόλοιπου κλαπέντος υλικού.
Απο: Ta nea tis Mesapias

ΓΣΕΕ: «Ζήτω το μνημόνιο!»


Ξεσαλώνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κάθε φορά που απευθύνονται σε ξένους είτε αυτοί είναι επιχειρηματίες και πολιτικοί είτε μέσα ενημέρωσης.
Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ολοφύρονται και θρηνούν στις οθόνες των ελληνικών τηλεοράσεων για το κακό που μας κάνουν, αλλά μόλις έρθουν σε επαφή με ξένους υπερηφανεύονται για το... «ξίγκι» που έχουν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων και πώς η κυβέρνηση Παπανδρέου αφαιρεί το «λίπος» αυτό!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΡΚΟ: Σε κατάσταση τριετούς κάθαρσης


Σε κατάσταση τριετούς «κάθαρσης» θέτει η κυβέρνηση την εταιρεία ΛΑΡΚΟ που ευθύνεται εν πολλοίς για τη μόλυνση με εξασθενές χρώμιο της περιοχής Μεσσαπία της Κεντρικής Εύβοιας, για την οποία το υπουργείο Περιβάλλοντος θα εφαρμόσει το «μοντέλο Ασωπού».

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη που επισκέφθηκε χθες τα Ψαχνά Ευβοίας, σύντομα η περιοχή θα υδρεύεται από την ΕΥΔΑΠ.
 Η κ. Μπιρμπίλη έκανε αναφορά σε έρευνες που έχουν γίνει εδώ και δύο χρόνια στον δήμο Μεσσαπίων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, οι οποίες έχουν ανιχνεύσει υψηλές συγκεντρώσεις εξασθενούς χρωμίου και άλλων βαρέων μετάλλων στα υπόγεια νερά, αλλά και στο πόσιμο νερό που φτάνει στα σπίτια των κατοίκων.
Πηγη:Imerisia.gr

Για οσους θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοίγει ο χορός των ιδιωτικοποιήσεων- Τον Οκτώβρη οι σύμβουλοι για την αποκρατικοποίηση ΔΕΠΑ, ΔΑΑ



Ανοίγει ο χορός των ιδιωτικοποιήσεων- Τον Οκτώβρη οι σύμβουλοι για την αποκρατικοποίηση ΔΕΠΑ, ΔΑΑ
H κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε πρόσληψη συμβούλων για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) μέσα στον επόμενο μήνα, δήλωσε τη Δευτέρα ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος.

"Είναι πολύ πιθανό ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προσληφθούν οι σύμβουλοι για την ΔΕΠΑ,  το Αεροδρόμιο Αθηνών και το φάσμα συχνοτήτων", δήλωσε στο Reuters ανώτερο κυβερνητικό  στέλεχος, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμο.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Γίνεται γάμος στην ΛΑΡΚΟ..... είναι δυνατόν.

ΠΟΙΟΣ.     ΠΟΥ.    ΠΟΤΕ......  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Η/Κ 5


Δεν είχα σκοπό να γράψω για αυτό το θέμα συνάδελφοι άλλα δέχθηκα και άλλη μια καταγγελία.
Και γι αυτό δεν μπορώ να σφυρίζω αμέτοχος.
Προϊστάμενε των Η/Κ και εσείς ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ των εργαζόμενων, ( ξέρω ότι τα Η/Κ έχουν τρεις τι κάνετε?είστε καλά, δεν ενδιαφέρεστε εσείς για το τμήμα σας.)
Στο Η/Κ 5 το καμαράκι του θόλου δεν έχει ρεύμα.
Δεν έχει ρεύμα για τις βασικές ανάγκες του εργάτη θόλου.
Και αυτό γίνεται γιατί κάποιοι δεν ενδιαφέρονται, ενώ έχουν ενημερωθεί δεν κάνουν τίποτα.
Το καμίνι 5 είναι ζωτικής σημασίας, και γι αυτό αν δεν είναι καλά ο θολατζης, δεν είναι και η παραγωγή.
Φτιάξτε τον ηλεκτρολογικό πίνακα, βάλτε λάμπες να βλέπει ο εργάτης, βάλτε air Condition δεν νομίζω αυτά όλα να είναι πολυτέλεια.
Να ξέρετε όμως ότι αν δεν γίνουν ολα αυτα  γρήγορα, θα στείλω e-mail στον Πρόεδρο κ. Μπαράκο ετσι για ενημέρωση.

Ο blogger του larkika nea

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών στη Φθιώτιδα




Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών, με τραυματισμούς, σημειώθηκε τα ξημερώματα στα διόδια της Τραγάνας, στη Φθιώτιδα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχαν πληροφορίες για ένα πολυτελές τζιπ με το οποίο θα μεταφερόταν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, έστησαν μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, προκειμένου να το εντοπίσουν.

Περί αυτοδιοικητικών εκλογών

wolf300px
Κοίτα να δεις που είναι παντού τα ίδια.
Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους  τους  ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ  της ΛΑΡΚΟ ξέρουν αυτοί...... 
Ας διαβάσουν τα παρακάτω:


Άκουγα από τον Ιούνιο ότι οι τάδε  και οι  δείνα θα είναι υποψήφιοι ανεξαρτήτως τι θα επιλέξει το κόμμα τους, και χαιρόμουν που έστω κι αν δεν γέμισε η πλάση ικανούς πολιτικούς, γέμισε από αντάρτες και επαναστάτες που δεν είναι ματαιόδοξα τσιράκια κομματικών φυλάρχων.  Τώρα, σιγά σιγά, τα βαρύγδουπα, επαναστατικά  λόγια γίνονται όλο και πιο ξύλινα, οι γωνίες στρογγυλεύονται, και τα τάχα απολωλότα πρόβατα, γυρνάνε στο μαντρί. Έστω και σαν αντιδήμαρχοι, έστω και σαν απλοί δημοτικοί σύμβουλοι, έστω και σαν υποσημείωση κάτω από το όνομα του Φύλαρχου, θαρρούν θα κρατήσουν τον λύκο απ’ έξω. Ο λύκος είναι ήδη μέσα. Καληνύχτα σας..

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απόφαση – «σταθμός» δικαιώνει τους Stagers

Απόφαση-σταθμός του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας (6920/2010) αναγκάζει το υπουργείο Εργασίας να αποδέχεται στις υπηρεσίες του εργαζομένους επί χρόνια τους οποίους αντιμετωπίζει ως μαθητευόμενους (stage).
Το δικαστήριο έκρινε ότι «δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι η μακροχρόνια απασχόληση των εργαζομένων αυτών είχε σκοπό την επαγγελματική του κατάρτιση τους, την ένταξη ή την επανεκπαίδευση τους επί ενός αντικειμένου ευκόλως κατανοητού. Η πραγματική φύση της απασχόλησης των εργαζομένων ήταν αυτή της εξαρτημένης εργασίας».
Επιπλέον το δικαστήριο απεφάνθη ότι υπήρξε κατάχρηση σε βάρος των εργαζομένων καθώς όχι μόνο δεν μαθήτευαν, ώστε να δικαιολογείται η ανασφάλιστη απασχόληση τους με μισθούς κατά πολύ χαμηλότερους των ελαχίστων νομίμων ορίων, αλλά κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών του υπουργείου καθ’ υπέρβαση μάλιστα και κάθε εκ του νόμου χρονικού ορίου για την απασχόληση με συμβάσεις ορισμένης διάρκειας.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ


Εκτός από τους υψηλούς φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης, θύματα των μειωμένων εσόδων του φετινού προϋπολογισμού μπορεί να πέσουν, δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δημόσιοι υπάλληλοιΗ κυβέρνηση, πιεζόμενη από...
την τρόικα των επιτηρητών να αυξήσει τα έσοδα του προϋπολογισμού ώστε να «πιάσει» τους στόχους, εστράφη προς το πετρέλαιο θέρμανσης και τη «λύση» της εξίσωσης των φόρων με το πετρέλαιο κίνησης.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ

ΠΑΣΚΕ
ΛΑΡΚO

2η    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΤΗΣ Ν. Δ. ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ




Κε  Γιαννάκη Ψυχραιμία,

δεν αρμόζει σε ένα εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου τέτοια συμπεριφορά. Αυτός ο ρόλος απαιτεί υψηλότερο πολιτικό ανάστημα. ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Απευθύνεστε σε απλούς εργαζόμενους που αγωνιούν για το μεροκάματο.

Με την από 6.9.2010  επιστολή μας ,προσπαθήσαμε να σας υπενθυμίσουμε μια σειρά από αδιαμφισβήτητα γεγονότα τα οποία έγιναν και με την δική σας πολιτική ευθύνη και τα οποία οδήγησαν την ΛΑΡΚΟ στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Απάντηση στην ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ ΜΕΙ απο το Βουλευτή ΝΔ κ. Μιχάλη Γιαννάκη

Απάντηση στην ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ

Ο Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, απαντώντας στην ανοιχτή επιστολή που του απέστειλε η ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω στην ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ, η οποία μου απέστειλε ανοιχτή επιστολή με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Προσλήψεις στην ΛΑΡΚΟ ΑΕ εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ».
Κατ’ αρχήν οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εντυπωσιακά τα αντανακλαστικά της ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ, η οποία «ανέλαβε» ταχύτατα να απαντήσει εκ μέρους της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια, το γεγονός εξηγείται αφού οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ συνδιοικούν με τον Πρόεδρο της Εταιρείας. Καταγγελίες εργαζομένων αναφέρουν πως οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ περιφέρονται στα γραφεία της Διοίκησης προσφέροντας το εξής έργο: ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ! Υπάρχουν πολλές καταγγελίες εργαζομένων για πρωτόγνωρο ρεβανσισμό, για διώξεις με κομματικά κριτήρια και προωθήσεις ημετέρων καθ’ υπόδειξη της ΠΑΣΚΕ. Σε μια εποχή που η κυβέρνηση του Μνημονίου κόβει μισθούς και συντάξεις, στη ΛΑΡΚΟ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρήκαν τον τρόπο μέσω των προαγωγών να αυξάνουν τους μισθούς τους. Πέραν αυτών, φαίνεται, λοιπόν, πως οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ έχουν αναλάβει και την εκπροσώπηση της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και του αρμόδιου Υπουργού.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ερώτηση για τις προσλήψεις στη ΛΑΡΚΟ

Για προσπάθεια «κομματικοποίησης» της ΛΑΡΚΟ ΑΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης με ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών. Ο Μιχάλης Γιαννάκης ζήτησε από τον κύριο Παπακωνσταντίνου να εξηγήσει τις διαδικασίες και τα κριτήρια που ακολουθήθηκαν για την πρόσληψη 15 νέων εργαζομένων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ...



Ρεπορτάζ : Ηλίας Π. Γεωργάκης
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Νέο πλήγμα στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων - κατ΄ εντολή της τρόικας- ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας, προκαλώντας την οξυτάτη αντίδραση της ΓΣΕΕ. Ετσι μαζί με άλλα μέτρα για τα εργασιακά- που ήδη νομοθετήθηκαν- όπως είναι η αύξηση του ορίου των ομαδικών...
απολύσεων, η μείωση της αποζημίωσης λόγω απόλυσης, η μείωση της αμοιβής των υπερωριών και τα ελαστικά ωράρια τώρα έρχεται και το μέτρο- φωτιά της υπερίσχυσης των επιχειρησιακών συμφωνιών έναντι των άλλων συμβάσεων (των κλαδικών ή ακόμη και

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψήφιους Δημάρχους στην Περιφέρεια Στ.Ελλάδας

Δήμος Λοκρών: Γιώργος Ρούσης, συνταξιούχος, βιομηχανικός εργάτης, με συνδικαλιστική δράση (μέλος ΔΣ Σωματείου) επί σειρά ετών στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας και πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λάρυμνας.

Ενα πολύ ανεβασμένο vinteo απο τον Neolokro

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ...ΦΟΥΝΤΕΣ..ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

 
Χασισοφυτεία έκρυβε αγροτική περιοχή στη Λοκρίδα.
Οι αστυνομικοί του τμήματος της Λάρυμνας σε συνεργασία με άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν χασισοφυτεία σε αγροτική περιοχή στη θέση Σκάλζα κοντά στη Λάρυμνα.
Η φυτεία ήταν ιδιαιτέρως...
περιποιημένη και αποτελείτο από 30 δενδρύλλια ύψους από μισό έως 2 μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport υπήρχαν και άλλα δενδρύλλια α οποία όμως βρέθηκαν εκριζωμένα.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, αλλά δεν εντοπίστηκαν οι καλλιεργητές.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Λαμίας. 

Πηγη: lamiareport.gr

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση - αναλυτικά η σύνθεσή της

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση - αναλυτικά η σύνθεσή της
Ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η νέα κυβέρνηση, η οποία προέκυψε από τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε λίγο μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα (!!) της Τρίτης. Όπως είχε προαναγγελθεί, ο ανασχηματισμός ήταν σαρωτικός, ενώ το νέο σχήμα είναι ιδιαίτερα πολυπληθές και αριθμεί 48 μέλη. Μόνο η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, αποπέμπεται τελικά, ενώ πληθωρισμός παρατηρείται στις θέσεις υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών.
Αναλυτικά, το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ. ΣΕΛ. 06/09/2010





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ 06/09/2010



Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Quiz για δυνατούς παίκτες ...

Έφτασε στα αυτιά μας, ότι εργαζόμενος που δεν τον έχει δει το φως του φεγγαριού, πληρώνεται ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ   χωρίς να εμφανίζεται καθόλου στην βάρδια της νύκτας.
Επιβάλλει να του κτυπούν την κάρτα παρουσίας.
Ποιός είναι ?
Κύριε Διευθυντά μήπως μία κάμερα πάνω απο το μηχάνημα παρουσίας λύσει το μυστήριο ?
Αναμένουμε ... Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση !!!

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ? ? ?

Κάποιοι μας ψιθύρισαν ότι κάτι τρέχει με το ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της Λάρκο. Αν επαληθευτούν οι ψίθυροι, βλέπω σύντομα το Ταμείο μας να επισκέπτεται τον κ. Εισαγγελέα....           

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Περγαντάς τελικά για την Περιφέρεια – Μπαντζελή … σπίτι της


Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Κλέαρχου Περγαντά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ήδη από την Παρασκευή το μεσημέρι έχει τελειώσει κάθε πιθανότητα για υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή που μιλώντας με τον Γιώργο Παπανδρέου επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που δεν τις επιτρέπουν απομακρυνθεί από την Αθήνα. Δήλωσε μάλιστα στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι σε κάθε περίπτωση θα

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: ΟΛΟΙ την αποφευγουν..για καποιους ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ λογους!!!


ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ?
ΠΟΙΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ?
ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ?

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ 300.000.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!

ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ?

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ?????

Υπέκυψαν στις πιέσεις Παπανδρέου. Ανακοινώνεται και επίσημα η Κατερίνα Μπατζελή στη Στερεά Ελλάδα

Λίγο το κρασί, λίγο η καλή παρέα, λίγο το που δεν ήθελε να χαλάσει χατήρι τη βραδιά της επετείου των 36 χρόνων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος κατάφερε να ¨τουμπάρει" την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Φθιώτιδας, κ. Κατερίνα Μπατζελή. Εξ' άλλου η κ. Μπατζελή χρωστούσε μια χάρη τουλάχιστον στον πρόεδρο. Αυτός τόσες χάρες της έχει κάνει! Από την ΕΕ μέχρι και υπουργό την έκανε. Πως ν' αρνηθεί λοιπόν; Είναι και γυναίκα, με αντοχές λιγότερες στα όχι απ' αυτές των αντρών που το "παίζουν" ή είναι σκληροί.
Εκτός της υπουργού Ανάπτυξης, κας Κατερίνα Μπατζελή, που κατεβαίνει με "βαριά καρδιά" υποψήφια στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Απόστολος Κατσιφάρας, θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος με τα ίδια συναισθήματα.

Με βαριά καρδιά αποδέχτηκε την πρόταση για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ο βουλευτής Καβάλας, Μ. Τιμοσίδης, που κατά το χθεσινοβραδινή συνάντηση φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό «Θα επιθυμούσα να μην είμαι, αλλά θα κάνω ότι μου πεις».

Τελικό συμπέρασμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρει πως να "τουμπάρει" τους υπουργούς του...

Εδώ θα μου πείτε "τούμπαρε" ολόκληρο λαό, στους υπουργούς του θα κολλήσει!!!
 Πηγη: LamiaNews

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Στο έλεος της κρίσης τα μεταλλευτικά προϊόντα

 

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑ...ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ;




Μάλλον θα επιβεβαιωθούν οι αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε χτες το πρωί ο FM-1 αναφορικά με την υποψηφιότητα της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Πληροφορίες από έγκυρους δημοσιογραφικούς κύκλους ανέφεραν οτι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου επιμένει να κατέλθει γυναίκα υποψήφια περιφερειάρχης στην Στερεά Ελλάδα αλλά ζήτησε ακόμη και από τους στενούς συνεργάτες του να τηρήσουν απόλυτη σιωπή γύρω από το θέμα αυτό αφού τις ανακοινώσεις θα κάνει ο ίδιος τις επόμενες δυο ημέρες.
Βέβαια οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν και το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του κ. Παπανδρέου που ενδεχομένως την τελευταία στιγμή να αλλάξει τις προθέσεις του για μείζονες προσωπικούς λόγους όπως στην περίπτωση της κας Μπιρμπιλη επισημαίνουν με νόημα.
Στα χέρια του κ.Παπανδρεου εχουν παραδοθεί και δημοσκοπήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και φέρουν την κα Μπατζελη στο θέμα της αναγνωσιμότητας να προηγείται όλων όσων περιλάμβανε η σχετική δημοκοπική ερώτηση από όλο το πολιτικό φάσμα.
Παρόλα αυτά παράγοντες του τοπικού ΠΑΣΟΚ εκτιμούν οτι μια τέτοια επιλογή είναι υψηλού πολιτικού ρίσκου ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν και την έντονη πικρία του κου Περγαντα τον οποίο το ίδιο το κόμμα προετοίμαζε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη και τώρα τον θέτει στο περιθώριο.
Κανείς δεν γνωρίζει αν ο σημερινός Νομάρχης Βοιωτίας θα δεχτεί πρόταση να κατέλθει ως χωρικός αντιπεριφερειαρχης Βοιωτίας.

Πηγη Lamia FM1

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Ευχόμαστε σε όλους καλό Φθινόπωρο και  οριστική λύτρωση για το θέμα μας.

Ο Αύγουστος ήταν μήνας χωρίς πολλές εξελίξεις όπως ήταν φυσιολογικό ενώ από τον επόμενο μήνα αναμένονται σημαντικές κινήσεις.



ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους