Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Που δίνουν τα κλεμμένα οι αθίγγανοι ?

Η καταγγελία έγινε σε γνωστό site της Λαμίας.


Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει αυτή η ιστορία με τις κλοπές των αθίγγανων.
Παλιοσίδερα, καπάκια από φρεάτια (κίνδυνος για τροχαία), γεωργικά μηχανήματα από αποθήκες, γεωτρήσεις, καλώδια χαλκού, κι ό,τι άλλο δε βάζει ο νους μας...


Διαβάζω γι αυτές τις κλοπές στο site σας, αλλά ακούω και άλλες πολλές περιπτώσεις. Άκουσα πυροσβέστη να λέει ότι φοβόμαστε να πάμε στους καταυλισμούς να σβήσουμε τις φωτιές, όταν καίνε τα καλώδια και τα λάστιχα, γιατί μας πετάνε πέτρες και κινδυνεύουμε.
 

Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο λοιπόν να τους ακολουθήσουν και να δουν ποιοι είναι οι κλεπταποδόχοι? Είναι τόσο δύσκολο να γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ και άλλες υπηρεσίες έτσι ώστε να διαπιστωθεί με ποια παραστατικά και τιμολόγια βρίσκονται στα καταστήματα ορισμένων όλα αυτά τα παλιοσίδερα?
Εάν οι αθίγγανοι δεν είχαν που να δώσουν τα κλεμμένα δεν θα έκλεβαν, τουλάχιστον σε αυτό το βαθμό.
Απλά και σε αυτό τον τομέα το κράτος και οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αναγνώστης











1 σχόλιο:

  1. Πλήττεται και η δική μου περιοχή από την κατά τα αλλά συμπαθή τάξη των τσιγγάνων. Το Κράτος δεν θα μπορούσε να τους υποχρεώσει να έχουν ημερολόγιο της πραμάτειας τους που τι βρήκαν κα που την πάνε? Αν δεν έχουν τα παραστατικά κατάσχεση επί τόπου το αυτοκινητο. Για δε τους κλεπταποδόχους κλείσιμο και κατάσχεση υπέρ του δημοσίου. Με ημίμετρα δεν λύνονται τα προβλήματα . ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους