Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί υψηλόβαθμων στελεχών της ΛΑΡΚΟ ζητά με αναφορά του ο Συμεών Κεδίκογλου

Ο βουλευτής προωθεί με αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης την ομόφωνη απόφαση του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ να ζητήσουν από το ΣΔΟΕ τον οικονομικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων υψηλόβαθμων στελεχών που υπηρέτησαν στη ΛΑΡΚΟ.


Ο βουλευτής δεν μπορεί να μην ακούσει τους εργαζομένους που καταγγέλλουν, με μηνυτήρια αναφορά μάλιστα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, παράνομο πλουτισμό στελεχών που υπηρέτησαν στη ΛΑΡΚΟ από τη θέση του υποδιευθυντή και πάνω και μελών των διοικητικών συμβουλίων της εταιρίας ΓΜΜ ΑΕ ΛΑΡΚΟ από το 1988 έως το έτος 2009.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του σωματείου εργαζομένων, το αίτημα για έλεγχο των οικονομικών στοιχείων και άνοιγμα των λογαριασμών υποβάλλεται διότι «υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι οι παραπάνω πλούτισαν παρανόμως, ιδιαιτέρως την περίοδο 2004-2009, όπου η εταιρία είχε διαφυγόντα κέρδη πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ».

Ο Συμεών Κεδίκογλου ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες όσων υποθήκευσαν το μέλλον του εργοστασίου, της εργασίας των υπαλλήλων, της δημόσιας περιουσίας. 

 http://skedikoglou.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους