Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χαλυβουργεία 107 μερες απεργία

Nα δυναμώσει η αλληλεγγύη στους χαλυβουργούς

Πρόκειτε για την μεγαλύτερη απεργία σε χρονική διαρκεια των τελευταίων χρονων,η οποία εχει αποσιωπηθεί απο την πλειοψηφια των ΜΜΕ. Eπιτακτική ανάγκη να δυναμώσει εμπρακτα η αλληλεγγύη στους απεργους.

Αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας δε βγαίνει έξω ούτε μπετόβεργα! Δηλώνουν οι Χαλυβουργοί. Είμαστε πιο έμπειροι μετά από 107 μέρες απεργία. Στηριζόμαστε και στην πλούσια πείρα του ταξικού κινήματος του οποίου είμαστε μέρος.Αναφέρει το σωματείο σε παλαιοτερη ανακοινωση απόφαση συνελευσης.



Δυναμώνουμε την περιφρούρηση και την επαγρύπνηση στον αγώνα μας. Ολοι στο πλευρό του σωματείου με οργάνωση και πειθαρχία στις αποφάσεις μας. Οι βιομήχανοι και η μαύρη κυβέρνησή τους δεν διστάζουν απέναντι σε τίποτα! Οπου δεν πιάνουν οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία για να χτυπήσουν έναν αγώνα καταφεύγουν στην προβοκάτσια. Εδώ όμως θα σπάσουν τα μούτρα τους!

Απευθυνόμαστε στο λαό μας, να δυναμώσει την αλληλεγγύη στους χαλυβουργούς. Είναι η ανεξάντλητη δύναμή μας»!
Νέα συνελευση εχει προγραμματισει το σωματείο για αυριο τετάρτη 15 Φλεβαρη  2012,για να παρθουν αποφασεις για την περαιτέρω πορεια των κινητοποιήσεων.

107 μέρες απεργίας Χαλυβουργών.(vibeo)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους