Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ

Το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και της απόλυσης των εργαζόμενων ,που προωθούν υπόγεια τα κόμματα του μνημονίου μέσω της μη ανανέωσης της άδειας λειτουργίας της, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Η Δημοκρατική Αριστερά είναι στο πλευρό των εργαζόμενων ενάντια στην πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τις μεγάλες επιχειρήσεις εθνικής σημασίας όπως η ΛΑΡΚΟ . Πέντε νομοί της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πλήττονται απ αυτή την ψευτοαπόφαση που θέλουν να ξεπουλήσουν την...

 

ΛΑΡΚΟ, χωρίς να ερωτηθούν οι εργαζόμενοι και χωρίς να διατηρηθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας , ώστε να ξαναπροσληφθούν από τους ιδιώτες με μισθούς πείνας , όπως έκαναν και με τα διόδια .

Πρόκειται για ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου , για κατάργηση θέσεων εργασίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τους Έλληνες εργαζόμενους, για πέταγμα στον δρόμο χιλιάδων ανθρώπων, με τόσο «φθηνή» δικαιολογία!!!


Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί να παγώσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ και μετά από τις εκλογές της 17-6-2012 να μπει το θέμα από μηδενική βάση, προκειμένου να επαναξιολογηθούν οι προοπτικές της επιχείρησης για την εθνική οικονομία και την προστασία των θέσεων απασχόλησης και των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων της ΕΘΝΙΚΗΣ μας επιχείρησης.


                        Για την ΔΗΜΑΡ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

                             Αργύρης ΑΛΕΞΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους