Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

κ.Σταϊκούρα γιατί αδικείτε την Αταλάντη;

κ.Σταϊκούρα γιατί αδικείτε την Αταλάντη; Το υπουργείο Οικονομικών προ καιρού είχε αποφασίσει  να καταργηθούν όλες οι  περιφερειακές ΔΟΥ σε κάθε Νομό και να δημιουργηθούν οργανωμένες οικονομικές υπηρεσίες στις έδρες των Νομών.
Κι όταν λέμε όλες εννοούμε όλες… εκτός αυτών που έχουν ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες που επιβεβαιώνουν τον κανόνα των εξαιρέσεων.
Στο Νομό Φθιώτιδας  βουλευτής και  μάλιστα διορισμένος 
 
 
 
α. Υπουργός Οικονομικών είναι ο κ. Χρ. Σταϊκούρας.
Στη γειτονική Εύβοια  με παρέμβαση πολιτικών παραγόντων και  κυρίως του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών  Κεδίκογλου αποφασίστηκε με διάφορα επιχειρήματα να παραμείνει η ΔΟΥ της Κύμης!
Στη Φθιώτιδα η Ατάλαντη που απέχει  σχεδόν 80 χιλιόμετρα από την Λαμία και  άλλες δημοτικές ενότητες του Δήμου Λοκρών ίσως και 100 χιλιόμετρα αποφασίστηκε η κατάργηση της ΔΟΥ Αταλάντης!
Και παρότι άνοιξε ο κύκλος των εξαιρέσεων, όπως στην περίπτωση της Κύμης, της Αμαλιάδας και αλλού, η Αταλάντη αγνοείται προκλητικά αφού βέβαια προφανώς δεν υπήρξε ανάλογη πολιτική παρέμβαση και μάλιστα του ίδιου του α. Υπουργού Οικονομικών που εκλέγεται και με τις ψήφους των Λοκρών.
Όμως η Δημοτική αρχή  Λοκρών , όπως είχε αναφερθεί και στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 το μεσημέρι της Παρασκευής δεν  δέχεται αυτή την κατάφωρη αδικία σε βάρος των  φορολογούμενων δημοτών του και  προχωρά σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Δελτίο τύπου που στάλθηκε  απόψε από τον Δήμο  Λοκρών αναφέρει:
 
Tην  Παρασκευή   11-1-2013 στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου  του Δήμου Λοκρών και παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Λιόλιου πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη  φορέων του Δήμου με την συμμετοχή επαγγελματιών και εμπόρων της περιοχής.
      Σκοπός  της συνάντησης ήταν ο συντονισμός  των ενεργειών  για την ανατροπή  της απόφασης  του Υπουργείου Οικονομικών  με  την οποία  αναστέλλεται  η λειτουργία  της Δ.Ο.Υ Αταλάντης  με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις για τους κατοίκους της περιοχής .
 
      Στη σύσκεψη αποφασίστηκε:
 
     -Δημιουργία συντονιστικής επιτροπής 
     -Ενημέρωση των δημοτών για τις συνέπειες  της απόφασης του Υπουργείου 
       Οικονομικών  για  την αναστολή λειτουργίας  της Δ.Ο.Υ Αταλάντης.
     -Κάλεσμα στους Δημότες  για την κατάληψη της  Δ.Ο.Υ  Αταλάντης τη  Δευ-
       τώρα το πρωί  μέχρι την άρση της  Απόφασης.
      -Συνάντηση  της Συντονιστικής Επιτροπής  την Δευτέρα  14-1-2013 στην        Αθήνα με την  ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τους Βουλευτές του     Νομού.
                                                               
 
              ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
                                ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
 
 
 
 
 
Aπο:lamiafm1
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους