Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Για το κοινό καλό όλων ''ΠΡΕΠΕΙ'' να τα ΒΡΟΥΝ...

Θα τα βρούν στην ΛΑΡΚΟ;

Την ώρα που στην ΛΑΡΚΟ οι εξελίξεις είναι αβέβαιες και  το μέλλον εκατοντάδων ή και  χιλιάδων ανθρώπων, επαγγελματικά, κρέμεται  σε μιά κλωστή συνεχίζεται δυστυχώς, η αντιπαράθεση  Δημοτικής Αρχής και  Προεδρείου του Σωματείου εργαζομένων περι... όνου σκιάς!
Κάποιοι  προφανώς εκτός κλίματος και πραγματικότητας ,πιθανόν και με το μυαλό στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές  τορπιλίζουν το κλίμα που  πρέπει να διαμορφωθεί για την κοινή προσπάθεια που είναι το μέλλον της  βιομηχανίας  επιχειρούν να παρασύρουν την μια και την άλλη πλευρά με επικίνδυνες μυθοπλασίες.
 
Γνωστό είναι ότι   κάποιοι διέδωσαν  πως ο  Δήμαρχος Νίκος Λιόλιος πήγε στα Σκόπια για να  μεσολαβήσει  στην αγορά της εταιρίας από σκοπιανό επιχειρηματικό όμιλο!
Ο κ.Λιόλιος και μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 απάντησε σκληρά και  απειλητικά σε όσους τον συκοφαντούν κατ΄αυτό τον τρόπο.
Ο κύκλος της αντιπαράθεσης συνεχίστηκε στην λαϊκή συνέλευση που έγινε στην Μαλεσίνα όπου ασκήθηκε  δριμεία κριτική στον  πρόεδρο  του Σωματείου Ανδρέα Κορέτζελο ενω  ακούστηκε ότι   δημοτικός σύμβουλος της  πλειοψηφίας τον αποκάλεσε κουκουλοφόρο!
Μπορεί επικοινωνιακά να  εξυπηρετεί  ορισμένες πτυχές της δημοσιότητας και να εξασφαλίζει ακροαματικότητες, τηλεθεάσεις και αναγνωσιμότητα αλλά δεν  συμβάλλει στο μείζον θέμα που είναι και  η ουσία της υποθέσεως ΛΑΡΚΟ. Η επιβίωση της  εταιρίας και  η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Ο ΛΑΜΙΑ FM-1 πέρα από  λογικές πρόσκαιρης εξασφάλισης ακροαματικότητας επεχειρησε και  σήμερα να λειτουργήσει συμφιλιωτικά στην αναίτια στην ουσία αντιπαράθεση Δήμου και συνδικαλιστών και εν μέρει  πετύχαμε , με την  βοήθεια και του έμπειρου  συνδικαλιστή και αυτοδιοικητικού Σπύρου Γκριτζάπη να δημιουργήσουμε  γέφυρα σύγκλισης των δύο  μερών.
Ο κ.Κορέτζελος διαφάνηκε ότι συμφωνεί να θεωρηθεί ότι έγινε ως  ένα ατυχές περιστατικό που  απλώς  δηλητηριάζει επ ωφελεία άλλων τις σχέσεις δυο ισχυρών πόλων αγωνιστικότητας. Του συνδικάτου και  της αυτοδιοίκησης.
Το πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ δεν  θα λυθεί χωρίς την δυναμική συνέργεια  συνολικά της τοπικής κοινωνίας. Το ελπίζουμε και  το  πιστεύουμε.
Αποψή μας λιγότερα λόγια περισσότερη προσπάθεια,αποχή από  δημόσιες δηλώσεις που πυροδοτούν εντάσεις και ενδοσκόπηση μιας  κατάστασης απο την φύση της εκρηκτικής.
Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους