Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟI ΛΑΡΚΟ - ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.          12/12/13 

Συνάδελφοι: ενας ακόμα νεκρός εργάτης προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων στην ΛΑΡΚΟ, ο 41 χρόνος συνάδελφος μας πατέρας τριών παιδιών δεν θα είναι πιά κοντά μας παρά το ότι εδώ και καιρό ένα ολόκληρο πατάρι κατέρευσε από μόνο του καμία ενέργεια δεν έγινε για να εμποδίσει τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου μας το πρωί τις 9/12/13.
Εκείνη την μέρα ο συνάδελφος ανέβηκε στο πατάρι του πύργου πλύσεως στην Π/Κ 1 για να κλείσει μια βάνα, το πατάρι δεν άντεξε το βάρος του και η πτώση του σταμάτησε 15 μέτρα πιο κάτω.







Συνάδελφοι: εδώ και καιρό στην ΛΑΡΚΟ δεν διατέθηκε ούτε ευρώ για επενδύσεις, ούτε τις σάπιες λαμαρίνες δεν αντικατέστησαν, μόνο παραινέσεις για αυξημένη παραγωγή ανακοινώνει η διοίκηση όταν δε μας ενημερώνει για τις περικοπές που ετοιμάζει μαζι με την κυβέρνηση.
Η μόνη μέριμνα των κυβερνήσεων από το 2009 που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο τις παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι το πώς θα περικόψουν, θα απολύσουν, θα πουλήσουν.
Εφαρμόζοντας την πολιτική που υπαγορεύει η τρόικα, δολοφονούνται καθημερινά εργάτες αλλα και οι πιο αδύνατοι οικονομικά πολίτες αυτής της χώρας, όσοι αυτοκτονούν από την
απελπισία των χρεών, οι ζωές που παίρνουν τα μαγκάλια, αυτοί που χάνονται από την έλλειψη έγκαιρης ή και παντελούς νοσηλευτικής φροντίδας,αλλά και ο συνάδελφος που πάτησε
αμέριμνος στην σάπια λαμαρίνα, είναι τα τραγικά θύματα της πολιτικής αυτής.
Οι περικοπές στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στους μισθούς, στις συντάξεις και στις παροχές κάθε είδους για τους πολίτες γίνονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν γίνεται καμία επένδυση στην ΛΑΡΚΟ, για τον ίδιο λόγο μεθοδεύεται και η πώληση της σε ιδιώτες .


Και ο λόγος είναι μόνο ένας:


ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.


Συνάδελφοι: για να συνεχίσουμε να έχουμε δουλειά σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να αντικρίζουμε το βλέμμα των δικών μας ανθρώπων με αξιοπρέπεια πρέπει χωρίς καμιά άλλη
καθυστέρηση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση και την πολιτική της.


ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους