Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Εφυγαν τα λούνα παρκ απο την Αθήνα και... ήρθαν στη Λοκρίδα?

Καυτό σχόλιο  αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της Λοκρίδας στο LOKRIS NEWS και μιλούσε για 2 λούνα παρκ στην παραλία του Θεολόγου.
Η αλήθεια είναι ότι μετά τους ελέγχους που κάνουν οι αρχές για τα παράνομα και ανασφαλή λούνα παρκ στις μεγάλες πόλεις οι ιδιόκτητες τους τα έχουν μεταφέρει και δραστηριοποιούνται σε μικρά χωριουδάκια. Στον έρημο εφέτος από τουρισμό Θεολόγο διαπιστώσαμε ότι στην παραλία δεν είναι ένα... άλλα δυο λούνα παρκ που περιμένουν τους μικρούς πελάτες τους.


Δε βαριέσαι και που δεν είναι ασφαλή, ποιος τα ελέγχει?  

Το κράτος απουσιάζει από την παραλία του Θεολόγου.
Εντύπωση μας έκανε στην επίσκεψη που κάναμε ότι το ένα λούνα παρκ έχει καρφωμένη την πυροσβεστική φωλιά  στο συρματόπλεγμα της περίφραξης.

Σχόλια δεν υπάρχουν... αλλά








Αναζητήσαμε στην Διαύγεια του Δήμου Λοκρών για τη λειτουργία των δυο επιχειρήσεων λούνα παρκ, δεν τη βρήκαμε... ίσως και να υπάρχει.
Καλό είναι ο δραστήριος διοικητής Α.Τ. Αταλάντης να ρίξει μια ματιά γιατί τόσες αθώες ψυχές παίζουν στα παιχνίδια των επιχειρήσεων αυτών.
Γιατί όπως πάμε σε λίγο θα γεμίσει λούνα παρκ και η Λάρυμνα, τόσα θύματα έχουν οι οικογένειες των εργαζόμενων της Λάρκο, μην κλαίμε και τα παιδάκια μας.
Κύριε διοικητά πρόταση μας οι επιχειρήσεις λούνα παρκ να αναρτούν στην είσοδο τους την άδεια λειτουργίας που εκδίδει ο οικείος Δήμος ώστε να ξέρουμε που πηγαίνουμε τα παιδάκια μας να ψυχαγωγηθούν και να μη κλάψουμε σαν τον άτυχο πατέρα που έχασε το παιδί του στο λούνα παρκ του δήμου Ελληνικού στην Αθήνα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους