Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γυναίκα παρενοχλούσε σεξουαλικά τη συνάδελφό της!

«Μου χούφτωσε τον πισινό...» 
Άφωνοι μένουν όσοι ακούν την πρωτοφανή υπόθεση άγριας σεξουαλικής παρενόχλησης γυναίκας προς γυναίκα και μάλιστα εντός εργασιακού χώρου. 
Μετά τα χουφτώματα ήρθαν οι πρόστυχες λέξεις και οι βρισιές...






Πιθανώς να μην έχει εκδικαστεί παρόμοια υπόθεση στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου, καθώς μια γυναίκα κατηγορεί γυναίκα συνάδελφό της για σεξουαλική επίθεση εντός του χώρου εργασίας τους...

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας,όπου εκδικάζεται η υπόθεση, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ",  χθες βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου η Λαρνακιώτισσα Ε.Π., η οποία και καταγγέλθηκε από γυναίκα συνάδελφό της ότι κάποια ημέρα και εντελώς ξαφνικά μπήκε στο γραφείο της, χουφτώνοντάς την πολύ έντονα στον πισινό!

Η κατηγορούμενη, εντούτοις δεν έχει παραδεχθεί την ενοχή της. Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον της επαρχιακής δικαστού Εύης Αντωνίου, η καταγγέλουσα κατέθεσε ενόρκως ότι την 1η Αυγούστου 2013 και ενώ εργαζόταν εντός του γραφείου της, στις εγκαταστάσεις εταιρείας στη Λάρνακα, η Ε.Π. την ακολούθησε και χωρίς ν’ ανταλλάξουν προηγουμένως οποιαδήποτε κουβέντα, τη χούφτωσε στα οπίσθια. Ωστόσο, μετά από κάποιες στιγμές αμηχανίας, εκείνη άρχισε να της μιλά πρόστυχα και εν συνεχεία την έβρισε με χυδαίες λέξεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Μόλις μπήκα στο γραφείο μου, η κατηγορούμενη ήλθε από πίσω μου και με το χέρι της με χούφτωσε στον πισινό. Άρχισε να μου μιλά χυδαία και να με βρίζει. Όταν αντέδρασα, αυτή μ’ έσπρωξε. Ξαφνιάστηκα, φοβήθηκα, βγήκα έξαλλη έξω από το γραφείο μου και άρχισα να φωνάζω», είπε, μεταξύ άλλων, η καταγγέλουσα στο δικαστήριο. Το θύμα της άγριας σεξουαλικής επίθεσης ανέφερε, εξάλλου ότι κατά την επίδικη ημερομηνία βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η καταγγέλουσα ανέφερε, ακόμα, ότι αρχικά ανέφερε το περιστατικό σε συναδέλφους της και μετά τηλεφώνησε στον σύζυγό της αναφέροντάς του λεπτομερειακά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν. Προτίμησε πρώτα να μεταβεί στο σπίτι της διότι, όπως εξήγησε, ήταν πολύ αναστατωμένη και ακολούθως πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν. Η διεύθυνση της εταιρείας αντιλαμβανόμενη την σοβαρότητα των καταγγελιών έθεσε σε διαθεσιμότητα την κατηγορούμενη.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ

Ωστόσο κατά την αντεξέταση, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ανέφερε ότι το φερόμενο ως θύμα ψεύδεται για το περιστατικό περί σεξουαλικής παρενοχλήσεως της συναδέλφου της. «Ήθελες να φύγει η κατηγορούμενη από την εταιρεία, για να πάρεις εσύ την προαγωγή και τη θέση της προϊσταμένης, θέση η οποία ήταν ανοικτή στην εταιρεία. Από την ημέρα που ήλθε η κατηγορούμενη στην εταιρεία, εσύ και άλλοι συνάδελφοί σου της κάνατε συνεχώς πόλεμο. Ουδέποτε σου επιτέθηκε άσεμνα και ουδέποτε σε ύβρισε», είπε ο συνήγορος στην καταγγέλουσα, η οποία απάντησε ότι διαφωνεί με την πιο πάνω τοποθέτηση και ότι όλα αυτά που υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης δεν ισχύουν.

Η ακρόαση της υπόθεσης συνεχίζεται με την κατάθεση και των υπολοίπων μαρτύρων κατηγορίας (συναδέλφων κατηγορούμενης και παραπονούμενης που έλαβαν γνώση του συμβάντος).

Aπο: newsit.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους