Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

TO Ε.Κ.Θ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους ,όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών για τα νέα αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που επιχειρεί να περάσει η Κυβέρνηση, δεν αφορούν μόνο τους ίδιους αλλά ολόκληρη την κοινωνία που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές και βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.







Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι άδικα, δυσβάσταχτα και σε συνδυασμό με την πολιτική που επιβάλει η Ε.Ε μέσω της ΚΑΠ, οδηγούν τα αγροτικά νοικοκυριά σε αφανισμό και στρώνουν το έδαφος στις πολυεθνικές για τον έλεγχο της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας. Στερούν από πολλές αγροτικές οικογένειες το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια.
Η βάρβαρη επίθεση στον πρωτογενή τομέα της χώρα μας,που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες
ανάπτυξης , είναι πρωτοφανής. Η αγροτιά είναι ο κορμός για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Καλούμε τη Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών και νά τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα παρέχουν ουσιαστική στήριξη της αγροτικής παραγωγής.

Καλούμε „ όλα τα σωματεία της δύναμης μας και του Εργαζόμενους της περιοχής να συμμετέχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ενώνοντας τη φωνή διαμαρτυρίας μας στον κοινό αγώνα κατά των προωθούμενων μέτρων, που πλήττουν βάναυσα κοινωνία και οικονομία. Ο αγώνας τους, είναι και δικός μας αγώνας. Είναι κοινός αγώνας των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών και μικροεμπόρων, της νεολαίας, των γυναικών, των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε τους αγρότες όπως συμπαρασταθούν και συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία στις 4
ΦΛΕΒΑΡΗ.

                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους