Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


Η κυβέρνηση αδιαφορώντας για τις λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντιλαϊκές – αντεργατικές επιλογές της, που εκδηλώνονται με τις μαζικές, αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, των συνταξιούχων προχωρά στην υλοποίηση των σχεδίων της.
Η προσπάθειά της να διασπάσει το λαϊκό κίνημα, να το εγκλωβίσει σε διαλόγους - παγίδα, η συκοφαντία συνοδευμένη με υποκριτική συμπάθεια και κατανόηση προς την αντίσταση του λαού απέτυχαν. Το λαϊκό μέτωπο ενισχύεται, δυναμώνει, συσπειρώνεται.







Με μπροστάρη το ταξικό – εργατικό κίνημα ξεσηκωνόμαστε όλοι για να αποκρούσουμε την επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.
Ενημερώνουμε, γιατί πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες ( με αβάντα από τοπικά μέσα ενημέρωσης) για συμμετοχή των σωματείων των Συνταξιούχων στο λεγόμενο «Παμφθιωτικό Μέτωπο»,  ότι το ΔΣ του Σωματείου μας πήρε ομόφωνα απόφαση να μην συμμετάσχει στην νεκρανάσταση που επιχειρείται των διαφόρων «μετώπων» . Ούτε φυσικά έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να το εκπροσωπεί σε αυτές τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται.
Όλοι γνωρίζουμε που οδήγησαν τα τάχα «αντιμνημονιακά» μέτωπα που στήνανε και παλιότερα οι ίδιες δυνάμεις για να εγκλωβίσουν εργαζόμενους και  συνταξιούχους. Δεν θα μας κοροϊδέψουν ακόμα μία φορά.
 Η Απεργία της 4 Φλεβάρη θα είναι μια δυναμική, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση.  Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθ/δας, με ομόφωνη απόφαση του,  καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουμε το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων στην Πλατεία Πάρκου στις 10.30 π.μ.  μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ


ΛΑΜΙΑ 1/2/2016





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους