Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Ε.Α.Μ. ΛΑΡΚΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο
( Συνδικαλιστική παράταξη που συσπειρώνετε στο ΠΑΜΕ και εκπροσωπείτε στο Δ.Σ. του Σωμ. Εργαζ. ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα. )
05/02/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 08/02/2016 στις 11:00 π.μ. στο Εργ. Κέντρο Εύβοιας, με πρωτοβουλία των -5- Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη Βουλευτών, Τοπικής Διοίκησης, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών με θέμα «πορεία της ΛΑΡΚΟ».
Η τακτική που ακολουθούν οι άλλες παρατάξεις στα Σωματεία εξυπηρετεί την στρατηγική της κυβέρνησης. Αντί να πάνε σε άμεσες Γ.Σ και να γίνει υπόθεση των εργαζομένων το πρόβλημα... 


τα Σωματεία καλούν κόμματα και κρατικούς φορείς που τις θέσεις τους τις γνωρίζουμε από την πολιτική που στηρίζουν και υλοποιούν στην πράξη.

Τολμούν να παρουσιάζουν με την τακτική τους σαν σωτήρες όχι μόνο αυτούς που έχουν εφαρμόσει από οποιοδήποτε μετερίζι την πολιτική που βιώνουμε αλλά μέχρι και στην εγκληματική, φασιστική, ναζιστική Χ.Α επιθυμούν να δώσουν βήμα.

Δηλώνουμε πως αν οι πλειοψηφίες των Σωματείων δεν φροντίσουν να ακυρωθούν οι προσκλήσεις στους φασίστες, εμείς θα αποχωρήσουμε από την σύσκεψη καταγγέλλοντας μαζί με αυτούς που τους κάλεσαν και αυτούς που με την παρουσία τους θα γίνουν σκαλί για να πάρουν βήμα οι μπράβοι των αφεντικών, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσα, οι ορκισμένοι εχθροί των εργατών, οι ιδρυτές δουλεμπορικών γραφείων.
                                Ε.Α.Μ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους