Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ελλάδα, ο εύκολος αποδιοπομπαίος της ΕΕ, αλλά φταίμε…

Όλα αυτά τα γεγονότα, επιθέσεις, βιασμοί κ.λπ., να μου το θυμηθείτε ότι θα έχουν ως θύμα την Ελλάδα, τον εύκολο αποδιοπομπαίο τράγο για την Ευρώπη. Εάν εξαιρέσουμε τα έκτροπα τα οποία ήταν και είναι αναμενόμενα, προκαλεί εντύπωση η έλλειψη αντίδρασης της Αστυνομίας σε όλες τις περιπτώσεις.
Σχολιάζει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Από την άλλη, είναι γνωστό ότι οι Αστυνομικές Δυνάμεις σε όλο τον κόσμο δεν έχουν δική τους πολιτική, εκτελούν εντολές και εφαρμόζουν πολιτική που τους υποδεικνύεται, επομένως είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η συμπεριφορά της Αστυνομίας στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες είναι αποτέλεσμα εντολών και όχι ολιγωρίας.






Η απάντηση στο φυσικό ερώτημα του «ΓΙΑΤΙ;», είναι ότι παρόμοιες ιδεοληψίες με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας. Οι Σουηδοί πολίτες πριν μερικούς μήνες έδιναν αυτάρεσκες συνεντεύξεις στους δρόμους όπου δήλωναν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αυξηθεί η ατομική φορολογία ώστε να καλυφθούν τα έξοδα περίθαλψης των προσφύγων.
Η κυρία Μέρκελ μας έλεγε χαμογελώντας ότι η Γερμανία μπορεί εύκολα να απορροφήσει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και σχεδόν όλοι οι Δυτικοευρωπαίοι ηγέτες, καθώς και οι Κομισιόν, μας βομβάρδιζαν καθημερινά με τα ευρωπαϊκά ανθρωπιστικά ιδεώδη.
Για να λέμε λοιπόν του στραβού το δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μόνος σε αυτή την ιστορία, συνένοχοι ήταν και πολλοί άλλοι, γιατί αυτή η ιστορία τραβάει πάνω από ένα χρόνο και μέχρι τον Δεκέμβρη δεν ακούγαμε ούτε για ελέγχους, ούτε για ελλείψεις συνεργασίας μεταξύ μυστικών υπηρεσιών, ούτε HOT SPOTS.
Ακούγαμε για Frontex, που έκανε μία τρύπα στο νερό και στο τελευταίο Eurogroup δήλωσε ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα σε μία θάλασσα χωρίς Διεθνή Ύδατα.
Ακούγαμε τον Αυστριακό Καγκελάριο να μας κατηγορεί ότι οι συνθήκες περίθαλψης των προσφύγων δεν συνάδουν με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και διάφορα άλλα χαζά.
Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς τους τσάμπα ιδεαλιστές, έρχεται και η ώρα του λογαριασμού και η ώρα της λαϊκής δυσαρέσκειας και τότε αρχίζουν να μπαίνουν φράχτες, να ανοιγοκλείνουν σύνορα, να ρωτάνε για Hot Spots, να λένε απωθήστε μεσοπέλαγα τις βάρκες με τους πρόσφυγες, δεν προστατεύει επαρκώς τα σύνορα της Ευρώπης η Ελλάδα (τώρα τα ανακάλυψαν) και προσέχτε γιατί αν δεν συμμορφωθείτε θα σας βγάλουμε από την SHENGEN.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω ενός συνδυασμού κυβερνητικής απειρίας και ιδεοληψίας, δεν προέβλεψε ότι ήταν θέμα χρόνου η μεταστροφή της κοινής γνώμης στην Ευρώπη και ότι σε κάποιον πρέπει να ριχτεί το φταίξιμο. Και τι ποιο εύκολο για τους Ευρωπαίους από το να κατηγορήσουν τον συνήθη ύποπτο, την ΕΛΛΑΔΑ.
Εδώ είμαστε λοιπόν και μην εκπλαγείτε για τη συνέχεια. Δεν είναι μόνο οι Ανατολικοευρωπαίοι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη που παίζουν μονίμως τον μουτζούρη και ο μουτζούρης τελευταία έχει την τάση να μένει στο χέρι της Ελλάδας.
Ξέρω όπως όλοι, ότι σαν χώρα έχουμε μηδέν επιλογές, αλλά πιστέψτε με, σε προσωπικό επίπεδο έχω αηδιάσει από αυτή την Ευρώπη. Νόμιζα ότι ήταν μόνο η ελληνική πολιτική τάξη αηδιαστική αλλά δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωση απεδείχθη χειρότερη από τους δικούς μας. Τι να πει κανείς εδώ που φτάσαμε, καλά ξεμπερδέματα.


Απο: defence-point.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους