Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Αισιοδοξία Σταθάκη για συμφωνία ΔΕΗ-Λάρκο για την τιμολόγηση ρεύματος

Σύμφωνα με τον υπουργό, το αμέσως προσεχές διάστημα η τιμή προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να έρθει προς έγκριση στα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών.
Με βουλευτές και το Τμήμα Βιομηχανικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος που προμηθεύεται η βιομηχανία Λάρκο από τη ΔΕΗ.




Σύμφωνα με το υπουργείο, οι βουλευτές από τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Εύβοια του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν στον κ. Σταθάκη το ενδιαφέρον τους για τη ρύθμιση της τιμής του ηλεκτρισμού που διαθέτει η ΔΕΗ στη Λάρκο, την οποία συναρτούν με τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας.
Ο υπουργός ανέφερε ότι ήδη διαφαίνεται σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα αυτό, ώστε να συμφωνηθεί μια τιμή πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος κοινώς αποδεκτή και αμοιβαία συμφέρουσα. Οι συζητήσεις μεταξύ Λάρκο και ΔΕΗ είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως είπε ο κ. Σταθάκης και στο αμέσως προσεχές διάστημα, η τιμή προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να έρθει προς έγκριση στα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών.

Aπο: euro2day.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους