Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Εύβοιας 10/05/2017

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε.
ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ : Μ. ΦΡΙΖΗ 10

ΤΗΛ. : 2221/026.012 – 2228/029150 - 29177
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣ. 636/74 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧΩΡ. 156/77 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αριθμ. Πρωτ. : 223 Βρυσάκια 10 / 05 / 2017

                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι


Εδώ και αρκετό καιρό, η Εύβοια δεν έχει Διευθυντή Μεταλλείου, αλλά στα γραφεία των Βρυσακίων υπάρχουν δύο πρώην διευθυντές Μεταλλείου ¨στο ψυγείο¨! Η διεύθυνση εξακολουθεί να μη διορίζει κάποιον ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα θέματα των νταμαριών και των εργαζομένων και επειδή τα ψέματα έχουν κοντά πόδια... 








τώρα δικαιωνόμαστε, ότι η Διοίκηση ήθελε και θέλει δύο μαϊντανούς για να διευθύνουν την Εύβοια!
Κύριοι γιατί δεν έρχεστε εσείς να εκτελέσετε χρέη Διευθυντή; Μπορεί να είστε και καλύτεροι, ποιος ξέρει! Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει η Εύβοια; Και αν ναι, τότε πως ζητάτε από τους «τεμπέληδες εργαζομένους» οι οποίοι δουλεύουν 5,30 ώρες το 8ωρο (λόγια Ξενίδη στη συνάντηση των Σωματείων με τη Διοίκηση στη Λάρυμνα στις 24/03/2017) να παράγουν το 70% του μεταλλεύματος;


Όσο για εσάς, κύριε Γενικέ Διευθυντή Μεταλλείων, μη δίνετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε! Είπατε ότι την Τρίτη 02/05/2017 η Εύβοια θα έχει Διευθυντή και ότι αν δεν είναι της επιλογής σας θα παρατηθείτε. Εμείς σαν συνδικάτο σας λέμε να μην παραιτηθείτε, γιατί μας είστε πολύ χρήσιμος ειδικά με τα μεγάλα και παχιά σας λόγια, με την τακτή σας παρουσία στην Εύβοια όπου έχει γεμίσει η πλατεία μετάλλευμα μιας και εκτελείτε και χρέη τοπικού Διευθυντή!!! Εμείς σας ευχόμαστε τα καλύτερα και εις ανώτερα!!!
Για εσάς, κύριοι της διοίκησης, όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι πρέπει να λειτουργήσετε προς όφελος της εταιρείας, τόσο καλύτερα θα είναι και για τους εργαζόμενους. Αν όχι, ξέρετε σε ποιους θα πέσουν οι ευθύνες κακής διαχείρισης και ποιους θα έχετε απέναντι σας!


Επιπλέον, σε αυτή την ανακοίνωση δε θα θέλαμε να λείψουν και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, οι οποίοι όταν τους καλείς για θέματα της ΛΑΡΚΟ, αυτοί κρύβονται, ενώ καιρό τώρα ή θα δίνουν υποσχέσεις ή θα είναι απασχολημένοι!



Συνάδελφοι, και οι βουλευτές αλλά και οι τοπικές αρχές απέχουν προκλητικά από τους εργαζόμενους και τα προβλήματα της εταιρείας μας.
Συνάδελφοι, δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και αν σε λίγους μήνες εφαρμοστεί το σχέδιο για την εταιρεία μας (προ των πυλών το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ τον Αύγουστο), να ξέρετε ένα, το μάρμαρο θα το πληρώσουμε μόνο οι εργαζόμενοι!


ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ!!!



                        Συναδελφικά για το Δ.Σ.


             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


            ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΞΕΝ.     ΛΕΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους