Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ - Το Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: - 200 - ΛΑΡΥΜΝΑ: 12-05-2017 

                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας για την ΤΕΤΑΡΤΗ 17-05-2017 όπως αυτή έχει προκηρυχθεί από τη ΓΣΕΕ. Η 24ωρη απεργία θα ξεκινήσει ώρα 06:00 την Τετάρτη 17-05-2017 και θα λήξει την Πέμπτη 18-05-2017 ώρα 06:00.
Η συγκυβέρνηση αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το 3ο μνημόνιο , τώρα φέρνει το 4ο μνημόνιο , παίρνοντας νέα μέτρα και μάλιστα πρωτοτυπώντας, χωρίς νέα χρηματοδότηση. Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ... 






συμφώνησαν να περικόψουν τις κύριες συντάξεις έως 18% και όσο επιπλέον χρειαστεί από τις επικουρικές , ενώ καταργούν τη διοικητική προέγκριση του προέδρου του ΑΣΕ για τις ομαδικές απολύσεις. Για τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας δε , επανανομοθετούν την ίδια διάταξη του άρθρου 37 του Ν. 4024/2011.

Η κυβέρνηση συνεχίζει το δρόμο της λιτότητας , της ύφεσης και της ανεργίας που οδηγεί σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Μια κυβέρνηση που κατασκευάζει ειδήσεις και εχθρούς , προκειμένου να βρει το επικοινωνιακό περιτύλιγμα για την εφαρμογή αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων! 
 Τελευταίος «εκ κατασκευής εχθρός» είναι το συνδικαλιστικό κίνημα που δεν μπορεί – όπως δεν μπόρεσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις - να ελέγξει.
Απέναντι σε αυτή την πολιτική , το συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που αποδέχτηκε και ετοιμάζεται να εφαρμόσει νέα σκληρά και επώδυνα μέτρα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι το παλιό και η συντήρηση , που εφαρμόζει ευλαβικά τα μνημόνια , εγκαταλείποντας την αριστεροσύνη της και εφαρμόζοντας ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ - ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ – ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. 
 
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και κάθοδο στην Αθήνα με λεωφορείο, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του Σωματείου μας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία του Σωματείου και σε νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την ώρα αναχώρησης.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

                                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                       Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ ΑΓΓ. ΓΚΙΩΝΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους