Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Μετάλλου

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΛΑΜΙΑΣ

ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95

EMAIL: politiskp@gmail.comΤηλ: 6937887924

Fax: 22330-41164

Αρ.Πρωτ. -80- ΛΑΡΥΜΝΑ 13/06/2017


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Σ.Ε.Λ ΛΑΡΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΚΟ


Ευρεία κοινοποίηση





ΘΕΜΑ: «Συνάντηση με το Συνδικάτο μας »



Κύριοι,

Την Παρασκευή 09/06/2017 το εκλεγμένο ΔΣ του Συνδικάτου μας από τις τελευταίες αρχαιρεσίες Συγκροτήθηκε σε Σώμα και έχει ως εξής:





Πρόεδρος : ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεν. Γραμματέας : ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αντιπρόεδρος : ΡΗΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας : ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Ταμίας : ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Μέλος : ΜΟΥΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Μέλος : ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ





Επίσης στο πρώτο μας Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήσαμε αποφασίσαμε να αιτηθούμε συνάντηση μαζί σας με τα παρακάτω θέματα:



  • Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την εργολάβο Καρατσιώλη και διαπιστώθηκε πως έχει καταπατήσει ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Θεωρούμε πως τέτοιες αρνητικές συνέπειες για τους εργαζόμενους με μικρές ανέξοδες παρεμβάσεις από την πλευρά σας μπορούμε να τις αποφεύγουμε. Στην ίδια μοίρα είναι και οι εργαζόμενοι στην φύλαξη του Λιμανιού.
  • Έχουμε διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν και το είχατε σταματήσει. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα το ξαναβιώνουμε. Ο λόγος είναι για την μεταφορά εργαζομένων της εργολαβίας ΤΕΚΝΟΣΤΙΛ. Διαπιστώνεται ξανά ότι παίρνετε εργαζόμενους που απασχολούνται σταθερά στην συντήρηση τμημάτων και τους πηγαίνετε σε τμήματα που έχουν ζημιές ή απαιτήσεις αυξημένου εργατικού δυναμικού λόγω επισκευών. Αυτή η τακτική ανεβάζει το κίνδυνο εργατικού ατυχήματος και στους εργαζόμενους που μεταφέρονται διότι δεν είναι γνώστες των εργασιακών συνθηκών στα τμήματα που τους μεταφέρετε και των εργαζομένων στα τμήματα που μένουν με λιγότερη εργατική δύναμη και αναγκάζονται να υπερεντατικοποιήσουν την ήδη εντατικοποιημένη εργασία. Σας καλούμε άμεσα να παγώσετε κάθε τέτοια ενέργεια σας διότι οι εργαζόμενοι δεν είναι «πούλια σκακιέρας και η ζωή τους παιχνίδι στρατηγικής». Κάντε προσλήψεις για να καλυφτούν τα κενά. 
     
  • Αιτούμαστε να συνάψουμε σε συνεννόηση μαζί σας κατάσταση επιφυλακής σε περίπτωση κινητοποιήσεων διότι πλέον μέλη μας είναι σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ καθώς επίσης και να μας παραχωρήσετε οίκημα για την στέγαση του Συνδικάτου μας.




Παρακαλούμε απαντήστε όσο το δυνατόν συντομότερα στο αίτημα συνάντησης.






Για το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους