Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ!!!

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επαναφέρει το επίδομα σίτισης των εργαζομένων της ΔΕΗ, το οποίο αντιστοιχεί σε έξι ευρώ την ημέρα και χορηγείται για να μην μένουν νηστικοί τις ώρες που δουλεύουν.
Η νέα συλλογική σύμβαση που ετοιμάζεται να υπογράψει η διοίκηση της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ επαναφέρει και άλλα επιδόματα, ιδιαίτερα ευνοικά για τους... 









συνδικαλιστές, πολλοί από τους οποίους, όπως ο γνωστός Ν. Φωτόπουλος έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ αυτών και το λεγόμενο επίδομα βάρδιας που είχε καταργηθεί το 2012 για τους συνδικαλιστές και όσους άλλους εργαζόμενους δεν είχαν φυσική παρουσία στους χώρους εργασίας τους.
Η νέα συμφωνία αποκαθιστά το κεκτημένο της βάρδιας για τους εργαζόμενους που εκλέγονται στις πρωτοβάθμιες και τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και έχουν πλήρη απαλλαγή από τα εργασιακά τους καθήκοντα.
Η κατηγορία αυτή εργαζομένων-συνδικαλιστών, στα περίπου 30 πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία που έχει η ΔΕΗ, θα τίθεται εκτός προγράμματος βάρδιας αλλά θα λαμβάνει κανονικά το επίδομα, με αναδρομική ισχύ από τις 7/6/2012 -τότε που είχε διακοπεί η καταβολή- για όσους την περίοδο εκείνη πληρούσαν τους όρους που θέτει η νέα σύμβαση.



Διαβάστε ακόμα:

Τώρα επιδόματα και σε τεμπέληδες!!!


Aπο: apodytiriakias.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους