Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Δύο εργαζόμενοι της Λάρκο, δύο δικά μας παιδιά στον Ευχίδιο Αθλο

Οι εργαζόμενοι της Λάρκο, ο Γερολουκάς Θεοχάρης (Νο 47) και ο Κατσαγάνης Κώστας (Νο 60) θα λάβουν μέρος στον 16ο Ευχίδιο Αθλο, Πλαταιές - Δελφοί απόσταση 107.5 km στις 8 Μαΐου.

Είναι ένας ιστορικός αγώνας μεγάλης ιστορικής σημασίας που αναδεικνύει την μεγάλη θέληση του ανθρώπου για Ελευθερία ενάντια στους βάρβαρους κατακτητές, στην μάχη των Πλαταιών, όπως επίκαιρα συμβαίνει στην πατρίδα μας αυτή την στιγμή.

Μοναδικός σκοπός των αθλητων είναι να αναδείξουν  ένα άλλο πρόσωπο του εργοστασίου αυτό της άμιλλας της προσπάθειας της επιμονής του αθλητισμού της υγείας μακριά από όλα αυτά τα αρνητικά που με τόσο επίμονη της καταλογίζουν.







Οι δυο αθλητές έχουν τρέξει  σε περισσότερους από 15 διεθνής μαραθώνιους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Μιλάνο και πολούς ημιμαραθώνιους σε  όλη την Ελλάδα. Έχουν πάρει την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στον μαραθώνιο στο Ωραιόκαστρο  καθώς επίσης και συμμετοχή σε πολλούς  ορεινούς αγώνες. 
Δειλά δειλά τώρα  ξεκινάνε στον χώρο των  μεγάλων αποστάσεων ή υπερμαραθώνιων όπως λέγονται κάτι που είναι πολύ  χρονοβόρο και επίπονο και σωματικά και ψυχολογικά και ειδικά για άτομα που εργάζονται σε κυλιόμενη  βάρδια.


Εμείς ας ευχηθούμε  καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!!!

 


          Από τη Βικιπαίδεια - Ευχίδειος άθλος









1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι το παραδειγμά σας.
    Συνάδελφοι καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους