Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;

Με περιορισμένο αριθμό τταλιών μελών και τοπικών στελεχών συνεδρίασε η πρώην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Φθιώτιδα. Τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ
εκπροσώπησε ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του κόμματος επί ημερών Κώστα Σημίτη, Γιώργος Λυμπερόπουλος.
Οπως τονίστηκε το κόμμα έχει υποστεί εκλογική καθίζηση λόγω της πολιτικής που ακολούθησε και πολύ περισσότερο της συγκυβέρνησης του με την Νέα Δημοκρατία.












Ομως σχεδόν ομόφωνα επισημάνθηκε ότι δεν πρέπει σε αυτή την χρονική στιγμή που παρατηρούνται σημεία ανάκαμψης, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει μέρος στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια.
Ενώ αναγνωρίστηκε η θετική συμβολή της νέας προέδρου Φώφης Γεννηματά στην αλλαγή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ, αντίθετα σχολιάστηκε και η στάση του πρώην προέδρου του Βαγγέλη Βενιζέλου λόγω της πολιτικής του ταύτισης με τον πρώην αρχηγό της Ν.Δ.Αντώνη Σαμαρά.
Παράλληλα όμως ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που κατά την άποψη ορισμένων "λιποτάκτησε" απο το ιστορικό κόμμα
που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και συμφώνησαν με την άρνηση της κας Γεννηματά να δεχθεί τους "εκβιαστικούς" όρους που έθεσε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ για την σύμπραξη του με το ΠΑΣΟΚ (πρώτες θέσεις στις λίστες κ.α.).
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ στην Φθιώτιδα θα κατέλθει σχεδόν με το ίδιο ψηφοδέλτιο που ειχε κατέλθει και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με μια ή δύο αλλαγές που πιθανόν να καταλάβουν υποψήφιοι προερχόμενοι από την ΔΗΜΑΡ.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους