Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κερδίστε υψηλότερο επιτόκιο μέσα από τη μισθοδοσία σας

Της Έφης Καραγεώργου

Αν είστε μισθωτός ή συνταξιούχος, τόσο του δημόσιου όσο και ιδιωτικού τομέα, καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι τράπεζες σας προσφέρουν επιτόκιο μέχρι 5%, μέσω λογαριασμών μισθοδοσίας.

Βέβαια το υψηλό επιτόκιο «καλύπτει» υπόλοιπα μέχρι 5.000 ευρώ, όμως οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί έχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως εκπτώσεις στα επιτόκια των καταναλωτικών δανείων και δικαίωμα υπερανάληψης, για ποσό ακόμα και 10.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει επιτόκιο 5% -για τα πρώτα 5.000 ευρώ- στον λογαριασμό μισθοδοσίας δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων «EXTRA», με δικαίωμα υπερανάληψης.

Επιτόκιο 4,25% προσφέρει στον λογαριασμό “Alpha Μισθοδοσία” η Alpha Bank για υπόλοιπο κατάθεσης μέχρι 3.000 ευρώ, ενώ από τα 3.001 έως τα 10.000 χιλ ευρώ το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 2,10%.

Η Marfin Egnatia Bank, προσφέρει επίσης επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5.000 ευρώ κατάθεσης, στον λογαριασμό Marfin Public και δυνατότητα υπερανάληψης ενός επιπλέον μισθού- σύνταξης μέχρι 1.500 ευρώ.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στον τρεχούμενο λογαριασμό «ΤΤ μισθοδοσία Plus» προσφέρει επιτόκιο 5% για τα πρώτα 3.000 ευρώ κατάθεσης.

Η Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό Μισθοδοτικός Plus (τρεχούμενος ή ταμιευτήριο) προσφέρει επιτόκιο από 0,5% έως 1%. Ταυτόχρονα παρέχεται δικαίωμα υπερανάληψης με μεγάλο πιστωτικό όριο που φτάνει μέχρι τα 10.000 ευρώ με ευνοϊκό επιτόκιο. Επιπλέον οι κάτοχοι του λογαριασμού έχουν μειωμένο, κατά 1 μονάδα, επιτόκιο στην πιστωτική κάρτα και έκπτωση 15% στα επιτόκια στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.

Η Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό Πειραιώς Αποδοχών προσφέρει επιτόκιο 1,8% για τα πρώτα 5.000 ευρώ. Ενώ και οι λογαριασμοί μισθοδοσίας συμμετέχουν στην κλήρωση για το 1 εκατομμύριο ευρώ στο τέλος του χρόνου.

Στην Eurobank ο τρεχούμενος λογαριασμός μισθοδοσίας έχει προνομιακό επιτόκιο κατάθεσης από το πρώτο ευρώ, ενώ το επιτόκιο υπερανάληψης είναι μειωμένο κατά 1 μονάδα από το εκάστοτε ισχύον, και μειωμένα επιτόκια μέχρι 1 μονάδα σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια.

Η FBBank στον λογαριασμό μισθοδοσίας Value αποκλειστικά για δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους προσφέρει επιτόκιο 5% για ποσά μέχρι 5.000 ευρώ και δυνατότητα υπερανάληψης ενός ακαθάριστου μισθού.

Η Attica Bank προσφέρει επιτόκιο 1,5% στους λογαριασμούς μισθοδοσίας με υπόλοιπο μέχρι 3.000 ευρώ και 2% για υπόλοιπα από 3.000 ευρώ και άνω.

Η Μillennium στο πρόγραμμα «μισθοδοσία δημοσίου» προσφέρει επιτόκιο 2% για τα πρώτα 1.500 ευρώ, ενώ όλοι οι λογαριασμοί συμμετέχουν στις μηνιαίες κληρώσεις και 10 τυχεροί δικαιούχοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Απο:capitalal 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους