Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η ληστεία της...ημέρας στις Λιβανάτες!

 Ανθρωποκυνηγητό σε δυο Νομούς. 
 Δύο νεαρά άτομα με μαύρα ρούχα.....
Με την πρώτη καλημέρα οι υπάλληλοι της θυρίδας της ΑΤΕ στις Λιβανάτες δέχτηκαν την επίσκεψη δύο ενοπλών κουκουλοφόρων που απαίτησαν να τους δοθούν τα χρήματα του Ταμείου.
Ο ταμίας αντικρίζοντας τη ν κάννη του όπλου και την αποφασιστικότητα του κακοποιού του έδωσε κατα τις πρωτες πληροφορίες 22.000 ευρώ,οι δράστες ζήτησαν και άλλα χρήματα αλλά ο υπάλληλος τους εξήγησε ότι ένα μερος των χρηματων είχαν  ήδη δοθεί σε πελάτες που είχαν προσέλθει νωρίτερα απο αυτούς.
Ετσι οι δύο κακοποιοί αποχώρησαν γριλίζοντας και επιβιβάστηκαν σε ένα ανοιχτόχρωμο ΙΧΕ και εξαφανίστηκαν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμό.΄Ολες οι δυνάμεις της περιοχής και κυρίως της ΟΠΚΕ έχουν σχηματίσει μπλόκα.κατα μια  πληροφορία περιπολικο εντόπισε στην Εθνική οδο 'ενα όχημα που είχε τα χαρακτηριστικα αυτου που  χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας και εκτιμουν ότι μπορεί να κινήθηκε προς παράπλευρο δρομο ή να  μπήκαν μεσα στην Αταλαντη όπου εστιάζονται και οι έρευνες της Αστυνομίας.
Παράλληλα ανάλογα μετρα έχουν ληφθει και  στον Νομό Βοιωτίας φιστί είναι γνωστό ότι η ευρύτερη περιοχή του γειτον ικού Νομού αποτελεί χώρο όπου παραμ΄ρνβουν πολλοί κακοποιοί και εξορμούν προς τη Φθιώτιδα και ειδικότερα προς την Λοκρίδα όπου δοιαπράττουν τέτοιες εγκληματικές πράξεις.........
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους