Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η κάθε χώρα και ο κάθε λαός έχει τους δικούς του προδότες, που φροντίζουν νυχθημερόν για την καταστροφή της χώρας τους, ανάλογους ανθέλληνες που φροντίζουν για την καταστροφή του οτιδήποτε θυμίζει πατρίδα και τους δικούς της κλέφτες και απατεώνες, που μην έχοντας πίστη σε τίποτε παρά μόνο στο ΧΡΗΜΑ, φροντίζουν για την......
καταστροφή των πάντων.Όμως, η κάθε χώρα έχει επίσης και κάτι το οποίο είναι σημαντικό έως και πολύτιμο, που με αυτό εξασφαλίζει το μέλλον της και την παρουσία της στο παγκόσμιο σκηνικό, το υλικό αυτό λέγεται, ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

Τα περισσότερα κράτη στον κόσμο, επενδύουν με χίλιους δύο τρόπους ότι έχουν και δεν έχουν στην νέα τους γενιά, για να φυλάξουν και να διατηρήσουν αυτά που τους άφησε η προηγούμενη γενιά, για να υπάρχει συνέχεια σε ότι με κόπο και αγώνες έχει καταφέρει, ο καθένας λαός ξεχωριστά.

Για το τι έχουμε κάνει εμείς, στους δικούς μας νέους και στους δικούς μας αυριανούς θεματοφύλακες, δεν θα μιλήσω με έργα άλλα με συγνώμες.

Συγνώμη, που σας φέρνουμε στη ζωή από επιπολαιότητα και όχι από αγάπη.

Συγνώμη, που από την ηλικία των λίγων μηνών, σας πάμε σε παιδότοπους για να μάθετε το κάπνισμα.

Συγνώμη, που από την ηλικία των τριών ετών σας πετάμε μέσα στους παιδικούς σταθμούς, για να πάμε εμείς να βγάλουμε περισσότερα χρήματα, από ότι χρειαζόμαστε.

Συγνώμη, που από την ηλικία των έξι ετών, σας στέλνουμε να μάθετε δέκα ξένες γλώσσες, μπουζούκι, πιάνο, τένις, γκολφ, μουσική, θέατρο, χορό, ενόργανη και άλλα ωραία και θαυμαστά πράγματα, για να μην μπορείτε να έχετε ούτε ένα λεπτό κενό, να φερθείτε και να μεγαλώσετε σαν παιδιά.

Συγνώμη, που σας στερήσαμε τις αλάνες, για να μπορείτε να παίζετε ανέμελα όπως εμείς, διότι σε αυτές φτιάξαμε μεγάλα κτήρια και πολυκαταστήματα, για να πάτε αργότερα ως υπάλληλoι.

Συγνώμη, που σας διαλύσαμε τα σχολεία και την παιδεία και σας στέλνουμε άλλες οκτώ ώρες φροντιστήρια για να μάθετε γράμματα, για να μπορούμε εμείς, να τα οικονομάμε από την παραπαιδεία.

Συγνώμη, που σας αγοράζουμε από δύο κινητά τηλέφωνα για να σας βρίσκουμε όποτε θέλουμε, διότι δεν σας έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη, για το που πάτε και το τι κάνετε.

Συγνώμη, που σας αγοράζουμε από δύο υπολογιστές και δέκα κονσόλες, για να αποβλακώνεστε μέσα στα δωμάτια σας, για να μην βγαίνετε έξω και έτσι εμείς να γλιτώνουμε την έγνοια και την ανησυχία, για το τι κάνετε και το που είστε.

Συγνώμη, που σας αναγκάζουμε να πάτε στα ανύπαρκτα πανεπιστήμια, για να γίνεται και να κάνετε ότι δεν μπορέσαμε εμείς.

Συγνώμη, που σας έχουμε κάψει όλα τα δάση και τα δένδρα και σας αφήσαμε μόνο βίντεο και φωτογραφίες, για να βλέπετε πως θα ήταν εάν υπήρχαν.

Συγνώμη, που σας μολύναμε όλα τα πόσιμα νερά με την αλόγιστη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων.

Συγνώμη, που έχουμε φτιάξει πόλεις τέρατα, για να ζήσετε εκεί μέσα, εσείς και τα παιδιά σας.

Συγνώμη, που σας καταντήσαμε μορφωμένους επαίτες στα πόδια των εντός και εκτός κινέζων επιχειρηματιών, για να σας δίνουν 400 ευρώ το μήνα μισθό.

Συγνώμη, που σας αναγκάσαμε να δημιουργήσετε έναν πλασματικό ηλεκτρονικό κόσμο, διότι τον πραγματικό σας τον καταστρέψαμε.

Και τέλος σας ζητώ συγνώμη, που εσείς θα κληθείτε να διορθώσετε τα δικά μας εγκλήματα και λάθη.

Θα ήθελα όμως να δώσω συγχαρητήρια σε όλους της προηγούμενης γενιάς, που όντως μεγαλώσαμε σαν παιδιά, περάσαμε καλά και ανέμελα, μεγαλώσαμε σε αθώες εποχές, γίναμε μεγάλοι και τρανοί και στο τέλος καταφέραμε το ένα και μοναδικό, να στερήσουμε από την σημερινή νεολαία, το δικαίωμα στο όνειρο.

Και καταντήσαμε με την αλαζονεία της καλοπέρασης και του οχαδερφισμού, τους σημερινούς Έλληνες, να δουλεύουν εργάτες στους Αλβανούς, θερμά συγχαρητήρια, ΜΠΡΑΒΟ.

Aπο:ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους