Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μυτιληναίος: «Τον «λογαριασμό» τον πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας»


Μυτιληναίος: «Τον «λογαριασμός» τον πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας»Σε απευθείας μετάδοση μίλησε σήμερα το πρωί, στο CNN International, ο  Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Στην εκπομπή World Business Today που προβάλλεται από το Λονδίνο, ο κ. Μυτιληναίος, απάντησε στις ερωτήσεις του γνωστού ρεπόρτερ, John Defterios, για το πώς βλέπει ο ιδιωτικός τομέας την αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τρόικας και τα σενάρια περί χρεοκοπίας.


Ο κ.Μυτιληναίος τόνισε ότι μέχρι στιγμή το «λογαριασμό» πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας, μετρώντας  ήδη 1 εκατ. απολυμένους. Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να ανταποκριθούμε όλοι, πολιτικοί και κοινωνία, στις απαιτήσεις των καιρών, για να επιβιώσει η χώρα και επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου.
Τόνισε τέλος ότι οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων προκαλούν δυσαρέσκεια και ότι πλέον είναι κρίσιμη η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί από την τρόικα για να σωθεί η χώρα.

Η εκπομπή World Business Today που προβάλλεται καθημερινά από  το CNN σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, παρουσιάζει  τις σημαντικότερες οικονομικές  ειδήσεις παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στις τάσεις και στις οικονομικές  εξελίξεις των διεθνών επιχειρηματικών  και χρηματιστηριακών αγορών. Ο John Defterios, καλύπτει για το CNN τις αναδυόμενες αγορές, ενώ παρουσιάζει και την εβδομαδιαία εκπομπή CNN Marketplace Middle East.


Απο: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους