Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Οι τρείς που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο!



Οι τρείς που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο! Διϊσταμένες οι απόψεις των φθιωτών για την  ψήφιση του  πολυνομοσχεδίου από τους τρεις φθιωτες βουλευτές. Συμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 ορισμένοι πολίτες είναι  θυμωμένοι έως εξοργισμένοι με τους τρεις βουλευτές, θεωρώντας ότι με την θετική ψήφο τους απεμπόλησαν τα συμφέροντα του φθιωτικού λαού που τους έστειλε στη Βουλή και «κυριολεκτικά δεν θέλουν να τους ξαναδούν στα μάτια τους»


Θα  μπορούσε να πει κανείς ότι όσοι επικρίνουν τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές μπορεί να είναι οι περισσότεροι αλλα και εδώ ποικίλει ο βαθμός οργής και αγανάκτησης  παρέχοντας σε ορισμένους «ελαφρυντικά» για τη στάση τους ενώ με άλλους είναι ιδιαίτερα σκληροί.
Όμως  η δημοσιογραφική ερευνά κατέγραψε και πολλούς φθιώτες πολίτες είτε είναι ψηφοφόροι είτε όχι των τριών πως καλώς ψήφισαν γιατι  λειτούργησαν κάτω από καθεστώς  όχι κομματικής  υποταγής αλλα εθνικού χρέους με την  έννοια ότι σε περίπτωση καταψήφισης αφενός μεν θα  οδηγούσαν τη χώρα σε περιπέτειες αφού αυθωρεί θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα οδηγούσαν τη χώρα σε εκλογές και το σημαντικότερο θα ναρκοθετούσαν τις προσπάθειες της κυβέρνησης να λάβει η Ελλάδα την  πολυπόθητη 6η δόση του  δανείου.
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» σχολίασε  παλιός πράσινος συνδικαλιστής αλλα επισήμανε ότι και οι τρεις βουλευτές της Φθιώτιδας μαζί με  άλλους πολλούς συνάδελφους τους είναι υπεύθυνοι γιατι δεν πίεσαν την κυβέρνηση αφενός μεν  να διαπραγματευθεί με τους δανειστές μας αποτελεσματικότερα, αφετέρου να γίνουν  βαθύτερες τομές  περιορισμού του δημόσιου ελλείμματος!
Αγρότες της Φθιωτιδας επισήμαναν ότι  οι τρεις βουλευτές έπρεπε να συνεννοηθούν με άλλους  πράσινους βουλευτές κυρίως από αγροτικές περιοχές ώστε να σχηματίσουν μέτωπο κατά των κυβερνητικών επιλογών…
Αντίθετα  φθιώτες που διαμένουν σε αστικά κέντρα και  είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι είτε απασχολούμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα ανέμεναν όπως ανέφεραν ακομη και την «έντιμη επιλογή» της παραίτησης αν δεν  ήθελαν οι τρεις να επωμισθούν  το βάρος είτε της πτώσης της κυβέρνησης είτε της ακύρωσης καταβολής της τρίτης δόσης του δανείου.
Ως γενικότερη εκτίμηση οι τρεις  εισπράττουν άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο  θυμό, αγανάκτηση και δυσφορία για τη στάση τους.
Για παράδειγμα απο την κα Τονια Αντωνίου θα ανέμεναν πιο μαχητική στάση ακομη και ρήξη ενώ δεν  ισχύει το ιδιο για την κα Μπατζελή που την θεωρούν πολιτικό του  προεδρικού περιβάλλοντος και  ανέμεναν  την στάση που τελικά τήρησε γιατι άλλωστε ποτέ δεν είχε εκφραστεί αρνητικά στο θέμα την ψήφισης του πολυνομοσχεδίου αλλά και άλλων νομοθετημάτων που έφερε η κυβέρνηση σε σχέση με την διαχείριση της κρίσης.
Τέλος από τον Ν. Τσώνη που μαλλον βρίσκεται στο ναδίρ της δημοφιλίας απο τις πολιτκές του γκάφες που εγιναν πρωτο θεμα σε αθηναϊκα μεσα ενημέρωσης, παρά την  πρωτοφανή δυναμική που είχε αναπτύξει στις τελευταιες βουλευτικές εκλογές ,οι πολιτες της Φθιωτιδας φαίνεται δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και πολύ περισσότερο προσδοκίες  ρήξεων του με την κυβερνητική πολιτική.
Συμφωνα τέλος με δημοσκόπηση που  γίνεται για λογαριασμό πολιτικού παράγοντα απο το χώρο της Ν.Δ. αλλα δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί γιατι  γίνεται για προσωπική χρήση του συγκεκριμένου πολιτικού ,αν  γίνονταν τώρα εκλογές  το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα εξέλεγε ακομη και δυο βουλευτές, δυο  η ΝΔ. έναν το ΚΚΕ και έναν  ο ΛΑΟΣ!
Απο:lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους