Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στο επίκεντρο οι ασφαλίσεις υγείας και συντάξεων, τα επόμενα χρόνια


Την εκτίμηση, ότι τα επόμενα χρόνια το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στους τομείς ασφάλισης υγείας και συντάξεων ,λόγω και των σοβαρών δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές ανεπτυγμένες χώρες, έκανε ο κ. Mauro Dugulin CEO της....

Generali Employee Benefits.

Ειδικότερα σε πρόσφατο συνέδριο της Generali Employee Benefits, που έγινε στην Αθήνα , που είναι μέλος του Ομίλου Generali και παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες μέσω του GEB Network σε 1.500 πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, αναλύθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Ομίλου στις ομαδικές ασφαλίσεις.


Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Generali Hellas οργάνωσε μία συνάντηση ορισμένων κορυφαίων συνεργατών της με την διοίκηση της GEB όπου αναλύθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Ομίλου στις ομαδικές ασφαλίσεις.


Μιλώντας στο συνέδριο ο διευθύνων σύμβουλος της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου τόνισε ότι αποτελεί τιμή για την ελληνική ασφαλιστική αγορά η διοργάνωση του συνεδρίου της GEB στη χώρα μας, ενώ σηματοδοτεί και τους άρρηκτους δεσμούς που έχει η Generali με την Ελλάδα.


Κατέληξε τονίζοντας ότι η Generali δεσμεύεται ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που περνά η ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία να βρίσκεται δίπλα στους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια που έχουν ανάγκη προκειμένου να παραμένουν ανταγωνιστικοί και να εμφανίζουν υγιή ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η GEB δημιουργήθηκε το 1966 και έχει παρουσία σε πολλές πόλεις του κόσμου όπως: Brussels, London, Frankfurt, Vienna, New Jersey, San Francisco, Atlanta, Hong Kong, Singapore, Shanghai, Mumbai, και Dubai.

Πάνω από 100 ειδικοί προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε μεγάλους πολυεθνικούς πελάτες, σε συνεργασία με περισσότερους από 120 τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου, σε 90 χώρες.

Πρόσφατα επεκτάθηκε και στην Ασία μέσω της Generali Asia Holding. Στην Κίνα η Generali είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στον τομέα των ασφαλίσεων, ενώ δραστηριοποιείται ήδη στην Ινδία.
 

Απο:asfalisinet




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους