Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ


Η κυβέρνηση – με τη βοήθεια των ΜΜΕ- προσπαθεί να μας πείσει ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα. Ότι βιώνουμε success story, ότι τάχα βγαίνουμε από το τούνελ του μνημονίου και μπαίνουμε στο τραίνο της ανάπτυξης, ότι κάνει «σκληρή διαπραγμάτευση» με την τρόικα και άλλα τέτοια παραμύθια.   Ταυτόχρονα προσπαθεί να αξιοποιήσει... 
 





την προβοκατόρικη επίθεση και τον φόνο των δυο Χρυσαυγιτών, για να ξαναδώσει ώθηση στην ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων». Ο Σαμαράς μας παρουσιάζεται σαν το αποκούμπι της «ομαλότητας» ανάμεσα στα «επικίνδυνα άκρα» και μας καλεί να κάτσουμε στα αυγά μας και να περιμένουμε υπομονετικά να μας «σώσει».  Όμως η πραγματικότητα βοά ότι έρχονται χειρότερες και όχι καλύτερες μέρες, ότι η «ομαλότητα» που μας υπόσχεται η κυβέρνηση είναι η καθημερινή κόλαση για τους άνεργους, για τους εργαζόμενους, για τους επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες, για τη νεολαία, για τους συνταξιούχους, για όλο τον λαό.  

Συνέχιση της ύφεσης και της ανεργίας, απολύσεις στο δημόσιο και ρήμαγμα της δημόσιας υγείας και παιδείας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, φοροεπιδρομή χωρίς προηγούμενο, κλιμάκωση των λουκέτων και των κατασχέσεων: αυτή είναι η βάρβαρη πραγματικότητα που βιώνουμε και θα βιώσουμε ακόμα πιο έντονα αν αφήσουμε την κυβέρνηση στην «ησυχία» της.  Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση σημαίνει συνέχιση της κοινωνικής καταστροφής, με την εξαίρεση «φυσικά» του μεγάλου κεφαλαίου και των δανειστών που καλοπερνάνε και αυξάνουν ακόμα και μέσα σε περίοδο κρίσης τα κέρδη τους.   

Πρέπει να ανατρέψουμε το δυνατόν γρηγορότερο την κυβέρνηση και την πολιτική των μνημονίων και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τους αγώνες μας. Έτσι θα ανοίξουμε τον δρόμο για την μόνη ρεαλιστική προοπτική να σώσουμε τις ζωές μας, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην υπηρεσία των πολλών και για μια καλύτερη κοινωνία.  

Καλούμε το λαό της περιοχής μας σε μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία και στις συγκεντρώσεις στις 6 Νοέμβρη. Να τους δείξουμε ότι το κλίμα της υποταγής δεν περνάει, ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας το επόμενο διάστημα για να πετύχουμε την τελική νίκη.   

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ 10.00 π.μ 

 Πλατεία Αταλάντης (πεζόδρομος)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους