Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Την καταδίκη του για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ εκφράζει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων τουρισμού

Την καταδίκη του για το νέο εργοδοτικό έγκλημα που έγινε στη ΛΑΡΚΟ με θύμα τον Γιώργο Κούτσικο, 40 χρονών, πατέρα 3 παιδιών, εκφράζει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων σε τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «το έγκλημα αυτό που έρχεται να προστεθεί στις χιλιάδες δολοφονίες εργαζομένων από «εργατικά ατυχήματα». Οι εργαζόμενοι πληρώνουν... 






ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους τα αμύθητα κέρδη των μεγαλοεργοδοτών και παίρνουν ως αντάλλαγμα νέα μέτρα, πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, ανασφάλιστη εργασία και μεροκάματα φτώχειας.
Οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό αλλά και συνολικά οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι που βιώνουμε τα δολοφονικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, πρέπει να αγωνιστούμε για τη βελτίωση των μέτρων προστασίας αλλά και να παλέψουμε για μία αξιοπρεπή ζωή μαζί με το Συνδικάτο, να γίνουμε μια γροθιά. Να καταλάβουμε τη δύναμη που έχουμε και να διεκδικήσουμε όλα αυτά που εμείς παράγουμε αλλά άλλοι καρπώνονται στις πλάτες μας. Γιατί χωρίς εμάς καμία καφετέρια, κανένα ξενοδοχείο, ζαχαροπλαστείο και καμία ΛΑΡΚΟ δεν μπορεί να δουλέψει».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους