Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

LARCO is one of the five largest ferronickel producers in the world. Every day, we are at the forefront of the exploration, mining, smelting and marketing of ferronickel

Η ΛΑΡΚΟ είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες παραγωγούς σιδηρονικελίου στον κόσμο. Κάθε μέρα, είμαστε στην πρώτη γραμμή της εξερεύνησης, εξόρυξης, χύτευσης και εμπορία σιδηρονικελίου. Απ 'όλα τους παραγωγούς ανοξείδωτου χάλυβα στον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα μας.

Με τέτοια επιτυχία έρχεται μια βαθιά αίσθηση της ευθύνης για ό, τι κάνουμε και πώς το κάνουμε.

Πιστεύουμε στην απόδοση: στη μεγιστοποίηση των επιχειρήσεων αποτελέσματά μας μέσα από την παραγωγή ενός προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο και την παράταση αίσθηση του τι είναι εφικτό κάθε χρόνο.






 

Πιστεύουμε όσον αφορά: για τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους μετόχους μας, τους γείτονές μας και για το περιβάλλον.

Πιστεύουμε στην αλλαγή: μέσω της δυναμικής σκέψης και της καινοτομίας, τη βελτίωση της ποιότητας της παραγωγής μας, προστατεύοντας παράλληλα και την αύξηση της κερδοφορίας μας.

Πιστεύουμε στην ασφάλεια: να τοποθετήσει κανένα αντάλλαγμα υψηλότερο από εκείνο της ασφάλειας.

Πάνω απ 'όλα, πιστεύουμε στην αξιοπιστία: να συνυπολογιστεί για να κάνουμε τα πράγματα που υποσχόμαστε, με τον τρόπο που υποσχόμαστε, τη στιγμή που υποσχόμαστε.



 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους