Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Μήνυμα για την Πρωτοχρονιά



                       Ελληνίδες και Έλληνες 

Ενώνουμε και φέτος τις ευχές μας για τη νέα χρονιά που ανατέλλει,τα κοινά μας όνειρα για το μέλλον, τα κοινά μας οράματα και τις κοινές μας προσπάθειες και προσδοκίες για την Ελλάδα  που αγαπάμε.
Έφτασε η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε όσους θέλουν την χώρα οικονομικά υπόδουλη και πολιτικά ανασφαλή, απέναντι σε όσους απαξιώνουν τους θεσμούς και τις ιδέες που γέννησε ετούτος ο τόπος.
    








Την προηγούμενη τετραετία, κληθήκαμε να σηκώσουμε δυσβάστακτα οικονομικά βάρη, που δεν μας αναλογούσαν και  βρεθήκαμε ανυπεράσπιστοι μπροστά στην ανελέητη προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξυπηρέτησης Ξένων Συμφερόντων. Λανθασμένες οικονομικές και πολιτικές  επιλογές δεκαετιών φορτώθηκαν στην πλάτη του ελληνικού λαού. Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος. Σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός καλείται να γράψει τίτλους τέλουςγια την συγκυβέρνηση .

 Έχοντας τον καταδυναστευόμενο ελληνικό λαό στο πλάι μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βγήκαμε νικητές, κόντρα στον ανίερο πόλεμο που μας είχαν κηρύξει τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας,κόντρα στις  στημένες δημοσκοπήσεις.Ο  νέος χρόνος αποτελεί για την Ελλάδακαι το λαό της μια μεγάλη, δυστυχώς την τελευταία  ευκαιρία, να βγει από το αδιέξοδο. Ας μην την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. 

Οι ΑΝΕΛ ως Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών που πρωτοσυναντήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος θα συστρατευτούν κι αυτή τη φορά με τον απλό πολίτη, με τη νοικοκυρά που πασχίζει να εξοικονομήσει τον άρτον τον επιούσιον, με το μέσο εργαζόμενο που αποτελεί πια είδος προς εξαφάνιση, με το χαμηλοσυνταξιούχο της διπλανής πόρτας που  βλέπει, μήνα με το μήνα, τη σύνταξή του να συρρικνώνεται και με όλους εκείνους που πλήττονται από την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης.

Αγαπητοί φίλοι, 

Όλοι μαζί, εσείς και εμείς, θα πετύχουμε  γιατί έχουμε κοινούς στόχους, κοινές διεκδικήσεις, κοινό όραμα.
Να είστε όλοι καλά. Να έχετε Υγεία και Αγάπη και Δύναμη.

Καλή χρονιά σε όλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους