Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Βρες ΑΤΜ: Η νέα εφαρμογή που σου δείχνει ποιο ΑΤΜ έχει λεφτά κοντά σου (και 20αρικα!)

  • Εάν μη τι άλλο οι ελληνικές startup δεν στερούνται ευρηματικότητα . ..
  • Το νέο app Βρες ΑΤΜ κυκλοφόρησε πριν δυο μέρες και ενημερώνει τους χρήστες για το ποιο ATM είναι κοντά τους, εάν το ΑΤΜ έχει χρήματα και (το πιο σημαντικό απ' ολα) εάν έχει (τα δυσεύρετα πλέον) 20αρικα.
Ο...Δημητρης Χατζηελευθερίου, ένας από τους τρείς προγραμματιστές ( οι άλλοι δύο είναι Χάρης Σπέντζας και ο Χρήστος Κρητικός) που έφτιαξαν το app εξηγεί: « Η ιδέα μας είχε έρθει από τις πρώτες κιόλας μέρες των capital controls. Τεχνικά δεν ήταν δύσκολο μας πήρε 1-2 μέρες να το ετοιμάσουμε. Το πιο απαιτητικό κομμάτι ήταν να βρούμε όλα τα ΑΤΜ της Ελλάδας και να τα καταχωρήσουμε».

H εφαρμογή είναι σχετικά απλή και βασίζεται στο feedback των ίδιων των χρηστών «Με 2 κλίκ μπορείς να ενημερώσεις όλους τους χρήστες της εφαρμογής πως εκεί έχει λεφτά και μάλιστα εάν έχει 20αρικα η μόνο 50αρικα» λέει ο Δημήτρης Χατζηλευθερίου. Το application λειτουργεί ακόμα μόνο σε android («Η Apple θέλει ακόμα μερικές μέρες για να πάρει έγκριση και να ανέβει»), ενώ μπορεί κανείς να δει τη live ενημέρωση των χρηστών π.χ. μπορεί να δει ότι στο ΑΤΜ τάδε πριν από 20 λεπτά είχε 20αρικα.
-  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks

Aπο: greece-salonika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους