Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ αυτές τις λογικές και την πολιτική του ψέματος...


Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:     
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ
                                  Λάρυμνα 03/09/2015 
         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

 Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε για να αναδείξουμε καινούργια κυβέρνηση.
 Σαν εργαζόμενοι , σαν Έλληνες πρέπει να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και στο παρόν.
 Πόσο κατηγορηθήκαμε με τις χειρότερες εκφράσεις μνημονιακοί – προδότες – γερμανοτσολιάδες – αυτές ήταν οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν με τα δύο μνημόνια και με κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.
 Ευτυχώς που πριν επτά μήνες φανερώθηκε ένας μαθητευόμενος μάγος με μια παρέα.








 Θα έκαιγαν τα μνημόνια , θα έδιναν 13η σύνταξη , θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ , θα άλλαζαν τα δεδομένα της χώρας σε χρόνο ελάχιστο.
 Τι έκαναν; Δεκαπέντε βόλτες στην Ευρώπη με τα πουκάμισα έξω έφεραν 90 δις ευρώ καινούργιο μνημόνιο : 25 Ιανουαρίου εκλογές με ποσοστό 36%. Κατάφεραν σε λίγους μήνες στις 27 Ιουνίου να κάνουν Δημοψήφισμα που έλεγε ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
 Στις 28 Ιουνίου κλείνουν τις Τράπεζες κάνοντας capital controls όριο 60ευρώ.
 Το Δημοψήφισμα δίνει δύναμη στην κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με ποσοστό 62% και τι έκανε ή ΝΑΙ έβγαινε ή ΟΧΙ . Ο Τσίπρας και η παρέα του είχαν αποφασίσει τρίτο μνημόνιο Αρμαγεδώνα για τους Έλληνες. Η ζωή των Ελλήνων συνεχίζεται με τα σταριλίκια του Πρωθυπουργού και των ηθοποιών που έχει.
 Αντάρτικο από Λαφαζάνη και 38 Βουλευτών. Και εδώ το οξύμωρο της υπόθεσης ο Τσίπρας ζητάει συναίνεση από την Αντιπολίτευση , του τη δίνουν , περνάει το 3ο μνημόνιο και ξαναπροκηρύσσει εκλογές . Μάλλον πριν 41 χρόνια πρέπει να γεννήθηκε σε εκλογές και το έχει στο αίμα του.
 Η Αντιπολίτευση του δίνει στήριξη και τώρα θέλει αυτοδυναμία , δεν θέλει το παλιό κατεστημένο. Τότε γιατί δεν έκανε εκλογές πριν το μνημόνιο ; Τι τον κράταγε; Γιατί μας φέσωσε αυτός ο αριστερός παλικαράς που θα βάραγε νταούλια. Τώρα βαράει προσοχή στη ΜΕΡΚΕΛ και στον ΣΟΪΜΠΛΕ . Το μόνο που θέλει αυτοδυναμία για πλήρη καταστροφή  και τον συνέταιρο  τον Καμένο . Δηλαδή αν δεν έχει Καμένο κυβέρνηση δεν γίνεται. Οι άλλοι είναι παλιό κατεστημένο και ο Καμένος είναι καινούργιο.

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

 Δεν πρέπει να δώσουμε καμία ανοχή καμία ψήφο σε αυτούς που με τα ψέματα φέσωσαν όλους τους Έλληνες με 90 δις καθημερινά στεγνώνει η αγορά , τα capital controls δεν αφήνουν περιθώρια στις επιχειρήσεις  οι συναλλαγές , το εμπόριο σταμάτησαν και πάνω από όλα η επιβολή του 23% ΦΠΑ στην Παιδεία και εδώ τον έδωσε η ίδια η τρόικα που είπαν δεν του επιβάλλαμε τον ΦΠΑ στην Παιδεία.
 Βέβαια σε αυτό τον αποζημίωσε η ίδια η νεολαία του , έβγαλε επιστολή και τον άδειασε (παράταξη χωρίς νεολαία δεν είναι παράταξη). Ένας – ένας φεύγουν , πηδούν από το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εμπιστοσύνη στον καπετάνιο τους εμείς θα δώσουμε δύναμη; Εμείς που στην πρώτη συνάντηση με Μάρδα είχε βρει Στρατηγικό επενδυτή;


Δύο φορές ο Τσίπρας στη ΛΑΡΚΟ μας έταξε λαγούς με πετραχήλια και τι έκανε , 3ο μνημόνιο αυτό που κατηγορούσε αυτό που έκανε εξεταστικές για τους προηγούμενους αυτό που έλεγε ποιοι θα πάνε φυλακή για τα μνημόνια, είδατε κάτι να αλλάζει , το αντίθετο τα ίδια και χειρότερα.



 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

 Θα θυμάστε και την Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ με το mail από το γραφείο Μάρδα που μιλούσε για τις προσλήψεις των συναδέλφων. Τελικά αν η Αριστερά ήταν αυτή που ζήσαμε οι υπόλοιποι ήταν αγνά παρθένα μαλλιά.
 Ζήσαμε μέρες που θύμιζαν το ΠΑΣΟΚ στις δόξες του. Έραβαν κουστούμια , απειλούσαν και απειλούν προσπαθούν να επιβάλουν τρόμο στους εργαζόμενους , διαδίδουν καθημερινά για διαθεσιμότητες , αλλά παρόλα αυτά γυρίζουν και τάζουν παντού θέσεις εργασίας και προαγωγές λες και το εργοστάσιο είναι του πατέρα τους.
 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ αυτές τις λογικές και την πολιτική του ψέματος . Δώστε τη δύναμη σε υγιείς ανθρώπους και παρατάξεις που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Μην πιστεύετε άλλο σε ψέματα και σε θεατρίνους . Από τον Οκτώβριο ξεκινάνε μέτρα κόλαση ήδη οι συντάξεις άρχισαν να κόβονται , αυτές που θα αναβάθμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Κανένας δεν έμεινε κοντά του.
 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τον . Είναι ασύστολα ο μεγαλύτερος ψεύτης στην μεταπολίτευση.
 Πώς να πιστέψεις τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα όταν με μια υπογραφή κλείνει τον χρυσό στη Χαλκιδική και αφήνει στο δρόμο 2.500 εργαζόμενους.
 Τι περιμένετε σε μια στραβή να λυπηθεί εμάς;
 Ο Τσίπρας στον βωμό του κόμματος θα θυσιάζει τα πάντα όπως θυσίασε την ίδια την πατρίδα.
 Η στρατηγική του θα είναι μία. Πρώτα το κόμμα και μετά τα υπόλοιπα.
 Γι΄αυτό οι Έλληνες – οι εργαζόμενοι – ο λαός μας πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τι θα πράξουμε. Ίσως είναι η πιο σοβαρή ψήφος στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Ή θα βγούμε από το αδιέξοδο ή θα; βουλιάξουμε περισσότερο.
 Η παράταξή μας πάντα θα είναι μπροστάρης στα γεγονότα γιατί εμείς από το 2012 και μέχρι το 2015 κρατήσαμε την εταιρία ανοιχτή , δεν ταυτιστήκαμε με λάθος πολιτικές και αποδείξαμε γιατί αυτή η εταιρία μπορεί να ζει από μόνη της.
 Ποτέ δεν ξεχάσαμε την επιστροφή ΦΠΑ τα 25 εκατομ. Ευρώ , ποτέ δεν ξεχάσαμε ότι έγιναν 250 ενσωματώσεις συναδέλφων που ήταν στο δουλεμπόριο.
 Ποτέ δεν ξεχάσαμε τους αγώνες , τα συλλαλητήρια , τις ημερίδες και τις πορείες που έγιναν , για να μείνει η εταιρία ανοιχτή . Είμαστε η πιο υγιής δύναμη στο χώρο.
 Μαζί θα εγγυηθούμε το μέλλον σε όλα στις 20 Σεπτεμβρίου.
  


        ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ 
 

      ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Λάρυμνα        

                                                  




 

1 σχόλιο:

  1. Ναι σωστα γυρίστε πίσω στο Μεγα κομμα Ν.Δ στους χουντικους αυτους που δηθεν αγαπανε την Πατριδα και που δεν ηθελαν μνημονια για αυτο τα ψηφισαν με χαρα.Ρε μας δουλευετε και εσεις;Τουλαχιστον ο Τσιπρας δεν προλαβε νακανει και τιποτα τον φαγανε οοι δηθεν αντιμνημονιακοι,οι δηθεν λεω.Συριζα και πασης ελλαδος ντομπρος στονελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους