Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   
ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ
ΜΕΤΩΠΟ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 25/4/2016

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 
Νοιώθουμε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να καταγγείλουμε το γεγονός που συνέβη στις 22/04/2016 το βράδυ. Κάποιος ή κάποιοι έσχισαν τα λάστιχα από τα οικογενειακά αυτοκίνητα των τοπικών διευθυντών και άφησαν και απειλητικά σημειώματα !!! ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι αυτές οι πρακτικές είναι πρακτικές του υποκόσμου και της Μαφίας, τις καταδικάζουμε και είναι απαράδεκτες ενέργειες από όποιον ή όποιους και αν είχαν εμπνευστές και εκτελεστές. 




Τέτοιου είδους πρακτικές ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τις έχουν πολεμήσει και τις έχουν απορρίψει διαχρονικά με τους αγώνες τους και έχουν δώσει την απάντηση τους οπότε χρειάστηκε χωρίς να υποκύψουν σε πιέσεις , απειλές , τραμπουκισμούς και
εκβιασμούς . Θυμίζουν σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας όπου η συνδικαλιστική δράση και η ελευθερία της σκέψης και η έκφραση της ήταν ποινικά κολάσιμες.
Ο λαός και οι εργαζόμενοι έχουν απορρίψει αυτές τις εποχές του σκοταδισμού και έχουν μάθει να κινούνται στο ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και να αντιμετωπίζουν με παρισεία και θάρρος τις απειλές από όπου και αν προέρχονται και όχι να δρούνε
και να κινούνται στο σκοτάδι.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, τι σύμπτωση πριν από λίγες ημέρες ήταν η«επέτειος» σε μια από τις ποιο ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, η 21η Απριλίου. Φαίνεται πως κάποιοι ακόμα και σήμερα είναι
νοσταλγοί αυτής της μαύρης περιόδου και έχουν υιοθετήσει τις πρακτικές αυτής της περιόδου και έπραξαν αυτήν την ενέργεια για να το γιορτάσουν και για να την θυμίσουν στους εργαζόμενους για να δείξουν ποιοι είναι και σε τι πιστεύουν !!!
Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται σε απόλυτο ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ και όλες μα όλες τους οι ενέργειες αυτό καταμαρτυρούν .Και αν πιστεύουν ότι θα τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους που αγωνίζονται να
κρατήσουν όρθια την εταιρία μας πλανούνται πλάνην οικτρά.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν τα έχουν καταφέρει !!! Δεν κάμπτουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν και μέχρι στιγμή έχει αποδειχθεί ότι έχουν επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν οι ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!
Όσο καταφεύγουν σε τέτοιου είδους ενέργειες τόσο ποιο χαμηλά θα πέφτουν στα μάτια και την συνήδειση των εργαζομένων και έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ το φρόνημα του λαού και των εργαζομένων !!!
Η παράταξη μας αγωνίζεται και θα αγωνίζεται ώστε ο εκδημοκρατισμός στους χώρους δουλείας, η αξιοκρατία, η αντικειμενικότητα και η ανταμοιβή της εργατικότητας να υπερισχύσουν της κομματικοποίησης της αναξιοκρατίας και του τραμπουκισμού. Δεν πρόκειται να αναστείλουν και να ανακόψουν την νέα πορεία της εταιρίας και ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για πισωγυρίσματα!!!

Τέλος καλούμε το Σωματείο Εργαζομένων Λάρκο , Σωματείο Χειριστών Λάρκο και τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο με ανακοινώσεις τους διαφορετικά σε περίπτωση που δεν το πράξουν θα είναι σαν να συμφωνούν και να επικροτούν τέτοιου είδους πρακτικές «ΜΑΦΙΑΣ» στην καθημερινότητα των εργαζομένων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ !!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!

                                 ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους