Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Συνεδρίασε το Συντονιστικό των συνδικαλιστικών παρατάξεων της Λάρκο στην Εύβοια

Τελεσίγραφο δέκα ημερών σε Σκουρλέτη και κυβέρνηση. Αναμένονται δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

                             ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πριν από λίγο τελείωσε το Συντονιστικό όλων των Συνδικαλιστικών παρατάξεων στην Λάρκο. Η εταιρία που βρίσκεται επί ξηρού ακμής μετά τα όσα συμβαίνουν σε ότι αφορά τα όσα ζητάει Ε.Ε. για τα χρήματα τα οποία της έχουν δοθεί από τις ελληνικές κυβερνήσεις αλλά και στο πως θα λειτουργήσει η εταιρία, έχουν προκαλέσεις θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των εργαζομένων.





Η απόφαση του Συντονιστικού ήταν να σταλεί στην κυριολεξία τελεσίγραφο προς τον αρμόδιο υπουργό κο Σκουρλέτη με χρονικό περιθώριο δέκα ημερών προκειμένου να απαντήσει υπεύθυνα εκ μέρους της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει. Σε διαφορετική περίπτωση οι εργαζόμενοι ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα φτάσουν μέχρι την Αθήνα και πιθανόν απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς δεν λαμβάνουν ξεκάθαρες απαντήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων  που επηρεάζουν σαφέστατα  όλους τους εργαζόμενους που εξαρτώνται οικονομικά από την λειτουργία της εταιρίας.



1 σχόλιο:

  1. Αδύναμες αντιδράσεις για τα ματια του κόσμου. Σιγά μην σκίσετε τα καλτσον. Αργήσατε υπερβολικα και θα τιμωρηθεί η αδρανεια σας. Σιγά μην ιδρώσει η κυβέρνηση για τις κινητοποιήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους