Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/11/20106

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘIΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.com Τηλ: 6937887924
Fax: 22330-41164 Αρ.Πρωτ. -114- ΛΑΡΥΜΝΑ 24/ 11/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό στην Γ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ που ομόφωνα αποφάσισε να συμπαρασταθεί με τον πιο έμπρακτο τρόπο στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες για κατάργηση του σκλαβοπάζαρου.
Η εργατιά της ΛΑΡΚΟ σαν μια γροθιά, όλοι μαζί, εργαζόμενοι στις εργολαβίες και στο μόνιμο προσωπικό την Τετάρτη 30/11/2016 Απεργούμε και απαιτούμε κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών εδώ και τώρα. Ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες...









Αυτός ο δίκαιος και τίμιος αγώνας γνωρίζουμε πως είναι σκληρός. Απέναντι μας έχουμε τους μεγαλομετόχους ΔΕΗ και ΕΘΝΙΚΗ. Απέναντι μας έχουμε τον κύριο μέτοχο της ΛΑΡΚΟ, το κράτος και τις Κυβερνήσεις, που στα πλαίσια της Ε.Ε νομοθετούν, φέρνουν μνημόνια, έφεραν τις εργολαβίες με ένα και μοναδικό στόχο, να μας κάνουν όλους μας πιο φθηνούς, να προσφέρουν και άλλα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους και στους μεγαλοεργολάβους.

Το Μπόι μας είναι μεγαλύτερο από το δικό τους. Με την εργασία, τον ιδρώτα και το αίμα μας βγαίνει το νικέλιο. «Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά».
Το Μπόι μας είναι μεγαλύτερο από το δικό τους μόνο όταν υπάρχει μαζικότητα, αποφασιστικότητα και θέληση για αγώνα. Τίποτα δεν χαρίστηκε. Τα πάντα κατακτήθηκαν. Ο εργάτης δεν λίγα, αγωνίζεται νικά.
Μπορούμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε αρκεί να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις Γ.Σ και στην υλοποίηση των αποφάσεων που παίρνουμε. Πρώτα ο αγώνας και μετά όλα τα άλλα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στις οικογένειες μας να αφήσουμε την ζωή που κάνουμε και να παλέψουμε για την ζωή που χάνουμε εμείς και αυτές.

Αυτός ο αγώνας θα είναι παρακαταθήκη, νίκη για όλους μας. Δεν θα ωφελήσει μόνο τους συναδέλφους που θα ενσωματωθούν. Αν κερδίσουμε με καλύτερους ορούς θα δώσουμε την μάχη για την Επειχ.Σ.Σ.Ε, για τις τριετίες, τους Β.Μ, τα χρήματα των αναβαθμίσεων. Με καλύτερους όρους και με πλούσια αγωνιστική πείρα θα ξανακατακτήσουμε όλα αυτά που έχει κατακρεουργήσει διαχρονικά η ΛΑΡΚΟ. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, μόνο έτσι θα δούμε αποτελέσματα θετικά για όλους μας.

Σε αυτή την βάση υπενθυμίζουμε στα μελή μας εργαζόμενους στις εργολαβίες πως αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί 2ωρη στάση εργασίας 12:00 – 14:00 και Γ.Σ στο κινηματογράφο ΗΛΙΟΝ την ίδια ώρα.
Η καθολική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις εργολαβίες (Συντήρηση, καθαρίστριες, φύλακες λιμάνι, καθαρισμοί) στην στάση και στην ΓΣ είναι αυτό που θα καθορίσει την συνέχεια και την κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την νίκη.

Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑN.        ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους