Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.com Τηλ: 6937887924
Fax: 22330-41164
Αρ.Πρωτ. -112- ΛΑΡΥΜΝΑ 21/ 11/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι του μονίμου προσωπικού της ΛΑΡΚΟ.

Εμείς οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες στη ΛΑΡΚΟ σήμερα 18/11/16 πραγματοποιήσαμε ΓΣ του Συνδικάτου μας και αποφασίσαμε ομόφωνα να σας απευθύνουμε το παρακάτω κάλεσμα:






«Είμαστε συνάδελφοι στο ίδιο εργοστάσιο για αρκετά χρόνια. Κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε την ίδια αγωνία για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ. Ότι ξημερώνει για σας, ξημερώνει και για εμάς αλλά και το αντίθετο.

Έχουμε κλάψει αντάμα όλοι μαζί, συναδέλφους που σκοτώθηκαν στη ΛΑΡΚΟ. Το αίμα τους και το δάκρυ μας ήταν ίδιο, δεν ξεχώριζε σε μόνιμου ή εργαζόμενου στην εργολαβία.

Στα καλέσματα του Σωματείου σας πειθαρχούμε σαν μέλη του και ας μην είμαστε . Σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κάνετε για οποιοδήποτε λόγο εμείς είμαστε παρόντες.

Με τους περισσότερους από εσάς το προηγούμενο διάστημα, πριν σας ενσωματώσει η ΛΑΡΚΟ, μαζί αγανακτούσαμε για το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών που βιώναμε.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι του μονίμου προσωπικού της ΛΑΡΚΟ.

Εμείς οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στις εργολαβίες δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το καθεστώς. Αρκετά χρόνια χάσαμε περιμένοντας κυβερνήσεις και διοικήσεις που θα έδιναν λύσεις.

Βγήκαμε στον αγώνα για να ξεριζώσουμε αυτό το σκλαβοπάζαρο. Αυτό που βιώσαμε και βιώνουμε ως σήμερα και πολλοί από σας χθες δεν θέλουμε να το βιώσουν και τα παιδία μας αύριο .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.

Ας μη κοροϊδευόμαστε. Για να είναι αυτός ο δίκαιος αγώνας που ξεκινήσαμε αποτελεσματικός, θα πρέπει ενιαία να τον κάνουμε, θα πρέπει στην πράξη , όχι απλά να είστε δίπλα μας, αλλά ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει την Τετάρτη 23/11 και ώρα 09:00 να συμμετέχετε στη ΓΣ που έχει προκήρυξη ομόφωνα το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Για να γίνει η ΓΣ θα πρέπει όλοι όσοι έχετε ρεπό, όλοι όσοι είστε απόγευμα και νύχτα να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να παρευρεθείτε στη ΓΣ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι του μονίμου προσωπικού της ΛΑΡΚΟ.

Σας δίνουμε αυτό το κάλεσμα με το χέρι της καρδιάς μας. Σας έχουμε εμπιστοσύνη. Είμαστε σίγουροι ότι ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. Είμαστε σίγουροι πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

Είμαστε σίγουροι πως σέβεστε και εσείς όπως και εμείς τον ιδρώτα, το αίμα, το δάκρυ που χύνουμε καθημερινά όλοι για να βγει το νικέλιο της ΛΑΡΚΟ.

ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. Η παρουσία σας θα δώσει απάντηση σε όλους αυτούς που καλλιεργούν ότι γίνατε μόνιμοι και δεν σας ενδιαφέρει για μας .

Δεν τους πιστεύουμε. Βασιζόμαστε σε σας. Να είστε σίγουροι πως θα σπάσουν τα κόκκαλα σε όσους επιβουλεύονται να κλείσουν της ΕΠ. ΣΣΕ ανταλλάσοντας λίγες ενσωματώσεις.

Σας δίνουμε το λόγο μας. Δεν παζαρεύουμε «να μας σκοτώσουν τον πατέρα για να πάμε δωρεάν εκδρομή με το ορφανοτροφείο».

Απαιτούμε να ενσωματωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες και όλοι μαζί σαν εργατιά της ΛΑΡΚΟ , μια γροθιά να παλέψουμε για μια σύμβαση με τις 3/ετιες τους ΒΜ, τα χρήματα των αναβαθμίσεων, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Έχοντας σίγουρο από την πλευρά μας πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας. 

Τα λέμε την Τετάρτη.»



Η Γ Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους