Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ανδρ.Κορέτζελος: Δεν υπήρξε ατύχημα στην Λάρκο!

Διαφωνεί και διαψεύδει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα Ανδρεάς Κορέτζελος με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί σοβαρού ατυχήματος στα "καζάνια" της ΛΑΡΚΟ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι εργαζόμενοι της βάρδιας.
Οπως δήλωσε στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ανέφερε οτι :





"Καλά θα κάνουν ορισμένοι να ελέγχουν τις πηγές τους πριν δημοσιοποιήσουν τέτοια ζητήματα που προκαλούν ανησυχία και απαξιώνουν την ίδια τη ΛΑΡΚΟ.

Αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα ήταν κάτι που συμβαίνει συχνά και δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ατύχημα που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αλλά και τη ζωή των εργαζομένων.

Εργάζομαι περίπου 15 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να διασπείρω ανησυχία στους συναδέλφους μου.

Άλλα είναι τα προβλήματα που έχουν σχέση με το μέλλον της εταιρείας ή τις σχέσεις της με τη ΔΕΗ και αυτά δυστυχώς δεν αναδεικνύονται.

Έχουμε βαρεθεί να κάνουμε εκκλήσεις στους  βουλευτές και να στέλνουμε υπομνήματα σε μία διοίκηση η οποία παραμένει απαθής μπροστά στην εικόνα μιας φτωχοποιημένης  ΛΑΡΚΟ με αβέβαιο μέλλον τη στιγμή μάλιστα που το νικέλιο ως χρηματιστηριακό προϊόν βρίσκεται σε πτώση".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους